Închide meniul

Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea la centru: „Mulţumesc medicilor şi în primul rând familiei, care a suferit”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 0:26

Reclamă
Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea la centru: „Mulţumesc medicilor şi în primul rând familiei, care a suferit

Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea la centru

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci / Hepta

Ovidiu Haţegan a dat o declaraţie emoţionantă după ce a condus de la centru o partidă oficială după 16 luni de absenţă. Arbitrul le-a mulţumit tuturor pentru cum a fost primit astăzi pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a fost foarte fericit că a putut reveni ca arbitru central după ce a suferit un infarct. Universitatea Craiova – Oţelul, cu el la centru, s-a încheiat 0-0.

Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea la centru

E o adevărată plăcere să vă văd la stadion.

Am simţit căldura tuturor, publicul, oamenii de sport, oamenii celor două echipe.

A fost un moment foarte emoţionant şi fericit. Dumnezeu mi-a dat un semn, probabil, să fac o mică pauză (n.r.: despre infarctul suferit).

Reclamă

Mă bucur că am stat alături de familie, au fost nişte luni frumoase.

Kyros a fost alături de mine, CCA la fel şi am revenit. Medicii mi-au spus că pot să revin, doar că trebuie să îmi pregătesc paşii cum trebuie.

M-am pregătit cum trebuie, nu m-am grăbit, mă bucur că sunt alături de voi.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt lucruri care sunt greu de descris în cuvinte, dar am avut sprijinul familiei. Le mulţumesc soţiei şi copilaşilor, ştiu că îşi fac griji, îi iubesc şi de abia aştept să ajung acasă.

Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc din suflet tuturor. Mulţumesc medicilor şi în primul rând familiei, care a suferit în perioada asta.

În momentul imediat următor după acel moment nefericit, mi-am resetat tot, ‘Ok, arbitrajul face parte din trecut’. Nu am considerat că am pierdut ceva, ci că am câştigat un nou drept la viaţă.

Din păcate nu foarte mulţi au această şansă.

Sper că nu am uitat pe nimeni, le mulţumesc tuturor”, a declarat Ovidiu Haţegan pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Remiză la primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, după infarct

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Partida din etapa a 2-a a Ligii 1 s-a încheiat la egalitate, iar cele două formații au obținut câte un punct.

Elevii lui Eugen Neagoe au dominat copios partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Totuși, la primul meci cu Ovidiu Hațegan la centru, după ce acesta a suferit un infarct, Dorinel Munteanu rămâne neînvins în Liga 1 și se întoarce la Galați cu un punct.

Reclamă

n etapa de debut a noului sezon, echipa lui Eugen Neagoe s-a impus în deplasare, împotriva celor de la Dinamo, cu scorul de 2-0. De cealaltă parte, nou promovata pregătită de Dorinel Munteanu a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, pe teren propriu.

Ovidiu Haţegan a revenit la centru după 509 zile!

Au trecut 509 zile de la ultimul meci arbitrat de Ovidiu Haţegan în Liga 1. Ultima oară, Haţegan s-a aflat la centru în campionatul intern pe 3 martie, la partida dintre FC Argeş şi FCSB, câştigată de echipa din Trivale cu 1-0.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi a fost al 296-lea meci pe care Ovidiu Haţegan l-a arbitrat în Liga 1.

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la sfârşitul lunii martie 2022. Problemele de sănătate l-au făcut pe arbitrul român să rateze prezenţa la Campionatul Mondial. După ce a fost operat la inimă, Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR la meciurile din Liga 1.

Ultimul meci oficial al lui Ovidiu Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în UEFA Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Ce declara Ovidiu Haţegan în luna mai: „Nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan era dornic să arbitreze din nou, dar preciza în luna mai că nu va face niciun pas imprudent.

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara Ovidiu Haţegan în luna mai, după ce a condus de la centru demonstrativul de la „Gala Mihai Neşu”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și