Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Geraldo Alves, dezvăluiri de senzaţie despre Jose Mourinho: „Mi-a zis să ‘bag materiale’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 noiembrie 2023, 11:05

Reclamă
Geraldo Alves, dezvăluiri de senzaţie despre Jose Mourinho: „Mi-a zis să bag materiale!

Geraldo Alves, dezvăluiri de senzaţie despre Jose Mourinho

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma / Profimedia

Geraldo Alves a făcut dezvăluiri de senzaţie despre Jose Mourinho, cel care l-a lansat în fotbalul mare. Mourinho a fost cel care l-a promovat la prima echipă a Benficăi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Geraldo Alves spune că îi va mulţumi toată viaţa lui Mourinho şi a spus că portughezul avea o relaţie corectă cu toţi jucătorii.

Geraldo Alves, dezvăluiri de senzaţie despre Jose Mourinho

„M-a lansat în fotbalul mare Mourinho şi o să îi mulţumesc toată viaţa. El m-a debutat la Benfica, într-un derby cu Sporting. Era antrenor diferit faţă de ceilalţi. Îl interesa doar ce făceai la antrenamente şi era foarte onest. El dădea afară jucători şi care erau internaţionali. Şi le spunea că dacă voi nu jucaţi, vor juca alţii. El a plecat la Leiria şi după aceea a ajuns la Porto. Înaintea unui meci cu Marseille m-a chemat la el. Şi mi-a zis să „băgăm materiale”. Eram copii şi eu jucam mijlocaş. Dacă era rezultatul bun, intram. Era 1-0 şi am „băgat materiale” la toţi”, a spus Geraldo Alves la AS.ro LIVE.

Geraldo Alves a jucat la FCSB între 2010 şi 2012, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din acea perioadă. Retras din fotbal, Geraldo Alves a ales să meargă la marea rivală din Giuleşti.

Rapid a ales să îl prezintă pe Geraldo Alves la doar o zi după victoria din derby-ul de pe Arena Naţională, scor 2-1.

Reclamă

Geraldo Alves s-a transferat în fotbalul românesc în vara lui 2010, atunci când era transferat ca jucător liber de contract de FCSB. După două sezoane petrecute în tricoul roş-albastru, lusitanul a fost transferat de Petrolul.

Pentru „lupii galbeni”, Geraldo Alves a evoluat timp de trei sezoane, reuşind să câştige o Cupă a României, în sezonul 2012/2013.

Ulterior, Geraldo a fost transferat de Astra. Alături de giurgiuveni şi cu Marius Şumudică pe bancă, fostul fundaş a devenit campion în Liga 1 în 2016. Acesta a câştigat şi Supercupa României, în aceeaşi vară.

Reclamă 4 / 0/3

Geraldo Alves a fost fanul Rapidului în derby-ul cu FCSB

Geraldo Alves a recunoscut că a fost fanul Rapidului în derby-ul cu FCSB. Portughezul care a câştigat Cupa României în tricoul roş-albastru a semnat cu Dan Şucu şi este noul antrenor secund la echipele de tineret şi U17 ale giuleştenilor.

Fost fundaş la FCSB, Geraldo Alves a semnat cu Rapid, la o zi după derby-ul câştigat de alb-vişinii pe Arena Naţională. „Am ţinut cu Rapidul”, recunoaşte portughezul care este de 15 ani în România.

„Cu Rapid, clar! Da, pentru că m-au acceptat în familie şi este echipa care doresc să câştige mereu„, a declarat Geraldo Alves, în exclusivitate pentru AntenaSport.

La FCSB nu e linişte în vestiar, chiar dacă echipa e prima în România. Florinel Coman s-a plâns la patron că n-a avut cu cine să paseze la înfrângerea cu rapidiştii.

„Astea au fost cuvintele preşedintelui, nu? Nu ştiu dacă chiar aşa a fost asa. Eu cred că are nevoie de un lider în vestiar… dar nu vorbesc de un jucător… probabil de un antrenor care ia decizii„, a precizat fostul fundaş.

Geraldo şi-a amintit de derby-urile pe care le-a avut cu Rapid, când era la FCSB!

„Au fost frumoase, grele şi plăcute. Au fost cu Pancu, da,da… era dur, era agresiv!„, a rememorat Alves.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și