Închide meniul

Gheorghe Hagi, invitat de gală pe Ibrox. „Regele” va juca împotriva legendelor lui Rangers! Îi va avea alături pe Roberto Carlos şi Luis Figo

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 15:41

Reclamă
Gheorghe Hagi, invitat de gală pe Ibrox. „Regele va juca împotriva legendelor lui Rangers! Îi va avea alături pe Roberto Carlos şi Luis Figo

Gică Hagi va juca, pe Ibrox, la evenimentul "Weekend of Legends"

Hepta

Evenimentul va consta într-un meci între World Rangers şi Rangers Legends. Din echipa „World Legends” vor face parte, între alţii, Gheorghe Hagi, Roberto Carlos, Robert Pires şi Roy Makaay. Căpitanul echipei legendelor lumii va fi Luis Figo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, va evolua pentru „Rangers Legends”, alături de Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac, Nikica Jelavic şi alţii.

Gică Hagi va juca, la Rangers, în „Weekend of Legends”

Am multe amintiri frumoase de la Glasgow, datorită câştigării Ligii Campionilor acolo în 2002. Weekend of Legends pe Ibrox va fi încă un eveniment memorabil. Abia aştept să fiu căpitanul unei echipe care va include foşti câştigători ai Cupei Mondiale, Ligii Campionilor şi Balonul de Aur„, a declarat Figo.

Va fi o onoare să fiu de nou pe tunelul e pe Ibrox şi să mă alătur unora dintre foştii mei coechipieri în acest meci incredibil. A juca pentru Rangers a fost unul dintre momentele cele mai importante din cariera mea. Prin urmare, este întotdeauna un privilegiu să retrăiesc acea experienţă şi să fac asta atunci când se sărbătoreşte împlinirea a 150 de ani„, a declarat antrenorul lui Ianis Hagi, Giovanni van Bronckhorst, pentru rangers.co.uk.

Reclamă

Ianis Hagi și Gică Hagi, două generații, pentru România

Gică Hagi e cel mai bun fotbalist român din istorie, iar fiul Ianis duce mai departe povestea de succes. Tatăl Hagi a fost fotbalistul anului de șapte ori, e cel mai bun marcator din istoria naționalei, alături de Mutu. E singurul român care a jucat la Barcelona și Real Madrid și a câștigat două trofee europene cu Galatasaray.

Am un nume pe care trebuie să îl reprezint și care mă motiveaza zi de zi , mă obligă să fiu la cel mai înalt nivel indiferent unde sunt„, a spus Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Ianis e un copil care de mic a vrut să fie fotbalist, își dorește, iubește această meserie. Ne face bucuroși și pe toți românii„, a spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Tata știe că îi iubesc. Am momente când închei conversația pe un ton mai moale si îi mai arunc un câte ‘te iubesc’ , după aceia îl obișnuiesc prea mult 🙂 De la Kira poate aude de fiecare dată , de la mine mai puțin, dar stie ca îl iubesc„, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi: „Sperăm să scoatem lumea în stradă”

La Istanbul s-a nascut Ianis, după ultimul mondial al României, acum 23 de ani! Ianis Hagi vrea sa fie liderul urmatoarei generatii de mondial! Acum trei ani, Ianis a dat golul anului în România și a mers cu naționala până în semifinalele europeanului de tineret, unde Romania a învins Anglia și Croatia si a fost egala Franței.

Sperăm ca, de acum încolo, să facem performanțe și mai mari și să scoatem lumea în strada! Generația de Aur a avut 10 ani la echipa naționale mare, păi trebuie să ne dați și nouă 10 ani de zile la echipa mare ca să putem să ne comparăm cu Generația de Aur„, a spus Ianis Hagi.

Nu el, aici vorbim de colectiv. Nu depinde doar de unul, eu nu a deprins doar de mine, eu în spate sau cu mine eram o echipă împreună!„, a spus și Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și