Închide meniul

Gică Hagi, adversar pentru Steaua! Când va avea loc partida + ce altă echipă din Liga 1 va mai întâlni CSA

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 16:36 / Actualizat: 18 iunie 2022, 0:55

Gică Hagi, adversar pentru Steaua! Când va avea loc partida + ce altă echipă din Liga 1 va mai întâlni CSA

Gică Hagi surprinde după Farul - FCSB 3-1. Louis Munteanu şi Denis Alibec

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

  • Steaua se va duela cu Farul, într-o partidă amicală
  • CSA va mai avea un amical cu FC Argeş

Gică Hagi va fi adversar pentru Steaua într-un meci amical. CSA şi-a anunţat programul înainte de debutul în liga secundă, Farul fiind printre adversarii cu care se vor duela în pre-sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua se va reuni pe 20 iunie, în vederea pregătirii noului sezon. Roş-albaştrii vor avea două stagii de pregătire, atât în ţară, cât şi în Bulgaria, înainte de a avea derby-uri cu Dinamo în liga secundă.

Gică Hagi, adversar pentru Steaua într-un meci amical

CSA a anunţat amicale tari înainte de noul sezon de Liga a 2-a. Bucureştenii vor întâlni Farul lui Gică Hagi, într-o partidă ce va avea loc la Ovidiu, pe 8 iulie.

Reclamă

Înainte de partida cu elevii „regelui”, Steaua va întâlni un alt adversar de primă ligă. FC Argeş, echipa care a jucat în premieră în play-off sezonul trecut, va fi adversara jucătorilor lui Daniel Opriţa. Partida amicală dintre cele două echipe se va desfăşura pe 2 iulie, la Curtea de Argeş, aşa cum anunţă oficialii celor de la CSA.

Până la partidele amicale, CSA se va reuni pe 20 iunie, la complexul Steaua, şi vor urma două stagii de pregătire. Primul îl vor avea în ţară, în Ghencea, între 27 iunie – 8 iulie, iar cel de-al doilea îl vor efectua în Bulgaria, la Bansko, între 11-12 iulie.

Reclamă

„Echipa noastră se va reuni, luni, 20 iunie, ora 16:00, la complexul sportiv Steaua, iar până la începerea campionatului va efectua două stagii de pregătire, în Ghencea (27 iunie-08 iulie) și la Bansko în Bulgaria (11-22 iulie).

Iată programul primelor două amicale:
Curtea de Argeș – 2 iulie: FC Argeș – Steaua
Ovidiu – 8 iulie: Farul – Steaua
În intervalul 11-22 iulie, vom susține mai multe meciuri amicale cu echipe din prima ligă din Bulgaria”, a anunţat clubul CSA Steaua, printr-un comunicat oficial pe pagina de Facebook.

Raul Rusescu ar putea semna cu CSA Steaua

Raul Rusescu ar putea să ajungă la CSA Steaua. Fostul jucător de la FCSB și favorit al lui Gigi Becali ar fi tentat să joace pentru echipa Armatei.

Reclamă 4 / 0/3

Raul Rusescu si-a reziliat contractul cu Lamezia, din liga a patra din Italia, și ar putea să revină în fotbalul românesc, notează prosport.ro. Sursa citată anunță că printre favorite să obțină semnătura fostului golgheter din Liga 1 e CSA Steaua.

Rusescu e în negocieri și cu formații din Liga 1. Atacantul de 33 de ani a evoluat ultima dată în România pentru Academica Clinceni, alături de care a jucat în play-off în sezonul 2020-2021.

Apogeul carierei lui Raul Rusescu e legat de FCSB. În sezonul 2012-2013, atacantul a înscris 21 de goluri pentru roș-albaștri și a fost golgheterul României, reușind să câștige titlul.

Gigi Becali l-a vândut în vara lui 2013 la FC Sevilla pentru 2,2 milioane de euro, dar nu s-a impus în La Liga.

Ulterior, Rusescu a mai evoluat în două perioade pentru FCSB, 2014-2015 și 2018-2019.

Dintre foștii colegi ai lui Rusescu, la CSA Steaua a mai ajuns Adi Popa, după ce s-a certat cu Gigi Becali.

CSA Steaua a încercat să-l aducă pe Raul Rusescu și în perioada de transferuri din iarnă, dar atacantul a refuzat atunci oferta „militarilor”. Daniel Opriţa l-a pus pe Adi Popa să îşi convingă personal fostul coechipier.

Reclamă

„Pe Rusescu l-am ofertat, dar nu a vrut să vină. I-am spus lui Adi Popa să îl sune, eram în autocar. Dar Rusescu i-a zis că nu vine, nu vrea la liga a doua„, a declarat Daniel Opriţa pentru playsport.ro.

CSA Steaua nu poate evolua în Liga 1 pentru că regulamentele FRF și LPF nu le permit cluburilor de drept public să promoveze în primul eșalon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”