Închide meniul

Raul Rusescu ar putea semna cu CSA Steaua! Lovitură pentru FCSB și Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 15:47

Raul Rusescu ar putea semna cu CSA Steaua! Lovitură pentru FCSB și Gigi Becali

Raul Rusescu ar putea semna cu CSA Steaua

Raul Rusescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Raul Rusescu ar putea să ajungă la CSA Steaua. Fostul jucător de la FCSB și favorit al lui Gigi Becali ar fi tentat să joace pentru echipa Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu si-a reziliat contractul cu Lamezia, din liga a patra din Italia, și ar putea să revină în fotbalul românesc, notează prosport.ro. Sursa citată anunță că printre favorite să obțină semnătura fostului golgheter din Liga 1 e CSA Steaua.

Raul Rusescu ar putea semna cu CSA Steaua

Rusescu e în negocieri și cu formații din Liga 1. Atacantul de 33 de ani a evoluat ultima dată în România pentru Academica Clinceni, alături de care a jucat în play-off în sezonul 2020-2021.

Apogeul carierei lui Raul Rusescu e legat de FCSB. În sezonul 2012-2013, atacantul a înscris 21 de goluri pentru roș-albaștri și a fost golgheterul României, reușind să câștige titlul.

Gigi Becali l-a vândut în vara lui 2013 la FC Sevilla pentru 2,2 milioane de euro, dar nu s-a impus în La Liga.

Reclamă

Ulterior, Rusescu a mai evoluat în două perioade pentru FCSB, 2014-2015 și 2018-2019.

Dintre foștii colegi ai lui Rusescu, la CSA Steaua a mai ajuns Adi Popa, după ce s-a certat cu Gigi Becali.

Rusescu a refuzat-o pe CSA Steaua în iarnă

CSA Steaua a încercat să-l aducă pe Raul Rusescu și în perioada de transferuri din iarnă, dar atacantul a refuzat atunci oferta „militarilor”. Daniel Opriţa l-a pus pe Adi Popa să îşi convingă personal fostul coechipier.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Rusescu l-am ofertat, dar nu a vrut să vină. I-am spus lui Adi Popa să îl sune, eram în autocar. Dar Rusescu i-a zis că nu vine, nu vrea la liga a doua„, a declarat Daniel Opriţa pentru playsport.ro.

CSA Steaua nu poate evolua în Liga 1 pentru că regulamentele FRF și LPF nu le permit cluburilor de drept public să promoveze în primul eșalon.

Gigi Becali râde de CSA Steaua

Gigi Becali a râs de CSA Steaua și de evenimentul prin care „militarii” aniversează 75 de ani de la înființare. Palmaresul Stelei București rămâne în continuare un subiect extrem de discutat în România, iar patronul FCSB nu evită să trimită „săgeți” către echipa din Liga a 2-a de fiecare dată când are ocazia.

„Aia n-are cum să fie Steaua că s-a născut acum 3 ani (n.r. – 5 ani, despre CSA Steaua). Ei zic că acel copil de 3 ani are 75 de ani. Păi dacă are 3 ani, cum să aibă 75? Au ceva la cap? E simplu, ca bună ziua. Dacă te-ai născut acum 3 ani, cum să ai 75?”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și