Închide meniul

Gică Hagi îl vinde pe Sebastian Mladen în Grecia. Anunţul făcut de presa elenă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 13:42

Gică Hagi îl vinde pe Sebastian Mladen în Grecia. Anunţul făcut de presa elenă

Sebastian Mladen

Sebastian Mladen/ Hepta

Gică Hagi îl vinde pe Sebastian Mladen în Grecia. Anunţul a fost făcut în presa din Grecia, care titrează faptul că fundaşul este dorit de Panaitolikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi se poate despărţi de unul dintre titularii de bază de la Farul. Sebastian Mladen evoluează la echipa constănţeană din 2017.

Gică Hagi îl vinde pe Sebastian Mladen în Grecia

Sebastian Mladen este ţinta celor de la Panaitolikos, anunţă cei de la sdna.gr. Fundaşul va semna un contract valabil pe două sezoane cu trupa elenă. Panaitolikos s-a clasat pe locul 5 din play-out-ul primei ligi din Grecia, în sezonul trecut.

Sebastian Mladen a bifat 366 de mecirui pentru echipa lui Gică Hagi, pentru care a marcat 6 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 6. Fundaşul a câştigat un titlu de campion şi o Cupă a României alături de constănţeni.

Totodată, presa din Grecia mai anunţă faptul că Mladen a jucat ultimul meci pentru Farul luni, împotriva celor de la Botoşani. În acest debut de sezon, fundaşul a bifat toate cele patru partide de campionat ale echipei lui Gică Hagi, fiind titular de fiecare dată.

Reclamă

În această vară, Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au plecat de la Farul. Aceştia au transferaţi „la pachet” de Gigi Becali, la FCSB.

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1. Cele două echipe au ratat şansa de a urca pe primul loc după ce au remizat, scor 1-1.

„Cred că meritam mult mai mult, dar asta e. Am avut multe, multe ocazii. Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Poate altă dată poate am avut noroc, nu am jucat atât de bine, acum…sunt foarte mulțumit de jucători, atitudinea pe care au avut-o, determinarea și concentrarea, jocul foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta e fotbalul, nu am vrut să comentez eu de cartonașele galbene, mi-am văzut de echipă. Cred că am făcut un meci foarte bun și trebuia să plecăm cu cele trei puncte acasă. Am văzut-o pe Hermannstadt, încep să cunosc echipa, am văzut-o și în Divizia B, felicitările mele, au omogenitate, stau foarte bine în teren, o echipă foarte grea”, a spus Gică Hagi.

Şi Denis Alibec s-a arătat nemulţumit după Botoşani – Farul 1-1. Atacantul celor de la Farul crede că echipa sa merita să câştige. Chiar atacantul adus de Hagi în această vară a avut o şansă mare de a marca.

Am avut o ocazie mai înainte, dacă îmi făceam preluarea mai bine, rămâneam singur cu portarul. Asta e viața. A fost un meci frumos, cred că se puteau marca mai multe goluri. Am controlat jocul și meritam să câștigăm. Am avut multe ocazii, dar ăsta este fotbalul.

Sunt foarte periculoși și ei, au avut ocazii mari, dar meritam să câștigăm. Unele cartonașe s-au dat foarte ușor, dar ce pot să zic eu. El e arbitru, el decide.

Nu mă așteptam să mă întorc și să găsesc un campionat atât de bun. Toate echipele joacă fotbal, arată foarte bine și cred că va fi un campionat foarte frumos„, a spus Denis Alibec, la digisport.ro, după FC Botoşani – Farul 1-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și