Închide meniul

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1: „Trebuia să plecăm cu 3 puncte!” / „Meritam victoria! Ne-a lipsit şansa”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 23:24

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1: „Trebuia să plecăm cu 3 puncte! / „Meritam victoria! Ne-a lipsit şansa

Gică Hagi, nemulţumit după Botoşani - Farul1-1

Hepta

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1. Cele două echipe au ratat şansa de a urca pe primul loc după ce au remizat, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile au fost marcate de Mladen, pentru Botoşani, în minutul 5, în timp ce pentru Farul a egalat Vlad Morar, din penalty, în minutul 41.

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1

Cred că meritam mult mai mult, dar asta e. Am avut multe, multe ocazii. Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Poate altă dată poate am avut noroc, nu am jucat atât de bine, acum…sunt foarte mulțumit de jucători, atitudinea pe care au avut-o, determinarea și concentrarea, jocul foarte bun. 

Ăsta e fotbalul, nu am vrut să comentez eu de cartonașele galbene, mi-am văzut de echipă. Cred că am făcut un meci foarte bun și trebuia să plecăm cu cele trei puncte acasă. Am văzut-o pe Hermannstadt, încep să cunosc echipa, am văzut-o și în Divizia B, felicitările mele, au omogenitate, stau foarte bine în teren, o echipă foarte grea”, a spus Gică Hagi.

Şi Denis Alibec s-a arătat nemulţumit după Botoşani – Farul 1-1. Atacantul celor de la Farul crede că echipa sa merita să câştige. Chiar atacantul adus de Hagi în această vară a avut o şansă mare de a marca.

Reclamă

Gazdele au deschis scorul prin Mihai Roman II (5), dar Farul a egalat înainte de pauză prin Vlad Morar (40 – penalty), după un henţ comis în mod hilar de Andrei Dragu.

Am avut o ocazie mai înainte, dacă îmi făceam preluarea mai bine, rămâneam singur cu portarul. Asta e viața. A fost un meci frumos, cred că se puteau marca mai multe goluri. Am controlat jocul și meritam să câștigăm. Am avut multe ocazii, dar ăsta este fotbalul.

Sunt foarte periculoși și ei, au avut ocazii mari, dar meritam să câștigăm. Unele cartonașe s-au dat foarte ușor, dar ce pot să zic eu. El e arbitru, el decide.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă așteptam să mă întorc și să găsesc un campionat atât de bun. Toate echipele joacă fotbal, arată foarte bine și cred că va fi un campionat foarte frumos„, a spus Denis Alibec, la digisport.ro, după FC Botoşani – Farul 1-1.

Botoşani – Farul 1-1. Meci echilibrat în Moldova

Pentru Botoşani a marcat Mihai Roman, chiar în debutul partidei, în minutul 5. Atacantul lui Mihai Teja a înscris după un şut din interiorul careurlui, deviat de unul dintre fundaşii echipei oaspete.

De cealaltă parte, pentru Farul a marcat golul egalizator Vlad Morar. Fostul atacant de la Dinamo a fructificat un penalty, comis de Andrei Dragu, printr-un henţ inexplicabil.

Ambele formaţii sunt la egalitate de puncte, 8, după patru etape scurse din noul sezon de Liga 1. În următoarea etapă, Botoşani va întâlni CFR Cluj, în deplasare, în timp ce Farul se va duela cu Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și