Închide meniul

Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu sunt în concediu şi vorbesc de pe nu ştiu ce plajă! Am căzut în groapă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2023, 23:40

Reclamă
Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu sunt în concediu şi vorbesc de pe nu ştiu ce plajă! Am căzut în groapă

Gică Hagi, prima reacţie după Farul - Urartu 3-2

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest despre situaţia în care se află sportul din România. Hagi a cerut din sprijininul multinaţionalelor. „Regele” cere ca 1% din cifra de afaceri să fie redirecţionată către sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi spune că situaţia sportului din România şi, în special a fotbalului, nu este una tocmai bună.

Gică Hagi, un nou discurs manifest

Eu nu vreau să intru în altele. Eu am spus părerea mea. Eu de obicei am părerea mea și îmi spun părerea mea. Regula numărul 1 este 1% din cifra de afaceri și trebuie să fie implicate multinaționalele. Mai mult decât atât eu nu pot să fac, decât să propun un lucru foarte clar ca și om implicat care cunoaște și vede lucrul ăsta.

Fiind implicat, că nu sunt în concediu pe nu știu ce plajă și vorbesc de departe, am zis 1% din cifra de afaceri. Nu din profit, nu din impozit. Din cifra de afaceri deductibilă pe care multinaționalele să o investească unde vor ei în handbal, în fotbal. Fiecare să se ducă, dar să investească. Publicitate, cei care au firme să poată să cumpere cluburile, să vină să cumpere. Pentru că vedeți afară acționari care cumpără miliarde. 

Cum Chelsea poate să coste 4, 5 miliarde și cluburile noastre cât? Pentru că am rămas în spate. Ca să ajungem la ei trebuie să facem acești pași. Nu facem pașii aceștia nu o să putem nici măcar să mai stăm lângă ei. De undeva trebuie să pleci. Este dureros, doare, dar am spus-o, am căzut în groapă. Când cazi în groapă e greu să ieși. Acum trebuie să facem ceva să ieșim. De căzut, am căzut, eu așa cred”, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Reclamă

Gică Hagi, mesaj clar în privinţa „pactului” dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gică Hagi a transmis un mesaj clar în privinţa „pactului” dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru. „Regele” susţine că nu-i plac astfel de înţelegeri din Liga 1, şi este cu gândul doar la echipa sa.

Gigi Becali a dezvăluit că are o înţelegere cu Mihai Rotaru, pentru ca atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova să aibă de câştigat. Patronul roş-albaştrilor vrea ca oltenii să o învingă pe Farul, pentru ca echipa sa să câştige titlul.

Gică Hagi nu a vrut să comenteze prea multe în legătură cu pactul dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru. „Regele” a declarat că pentru el astfel de lucruri sunt irelevenate, şi este concentrat pe ceea ce are de făcut la echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. Îmi corectez echipa și nu sunt conducător.

Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine și că noi depindem de noi”, a declarat Gică Hagi pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și