Închide meniul

Gigi Becali a ratat un transfer de milioane! Jucătorul de pe lista patronului, cumpărat de o echipă din Serie A

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 23:27

Reclamă
Gigi Becali a ratat un transfer de milioane! Jucătorul de pe lista patronului, cumpărat de o echipă din Serie A

Gigi Becali a ratat un transfer de milioane

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a ratat un transfer de milioane! Patronul celor de la FCSB nu a dorit să scoată o sumă considerabilă pentru acestia, iar acum a fost cumpărat de o formație din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre David Ankeye, un jucător de 21 de ani, de la Sheriff Tiraspol, în schimbul sumei de 1,1 milioane de euro. Acum, acesta va pleca de la formația de peste Prut pentru o sumă mult mai mare.

Gigi Becali a ratat un transfer de milioane! David Ankeye va ajunge la Genoa

După ce transferul lui David Ankeye la FCSB a picat, jucătorul a intrat pe radarul celor de la Genoa, formație care l-a vândut de curând pe Radu Drăgușin la Tottenham. Oficialii formației din Serie A au plătit suma de 3 milioane de euro pentru jucătorul pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB.

Transferul acestuia este oficializat chiar de Florin Vulturar, un agent apropiat patronului de la FCSB, dar și de Leonid Istrati, care au confirmat faptul că transferul lui Ankeye la Genoa a intrat în ultima sută de metri.

„Este foarte aproape să se finalizeze transferul. Leonid a plecat deja la Genova”, a spus Florin Vulturar, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a fost aproape de transferul lui Ankeye în luna decembrie 2023. La momentul respectiv, patronul de la FCSB a anunțat faptul că și-ar dori să îl vadă pe jucător în meciul cu AS Roma, din Europa League.

„Ei au cerut 1,5 milioane de euro. Până la urmă au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunț pe toți 3 o dată. Am spus că îi iau pe toți 3, pe toți 3 îi anunţ deodată (n.r. – este vorba despre Baba Alhassan, Luis Phelipe și Ankeye. Primii doi au ajuns la FCSB)

Vreau să-l văd că joacă împotriva Romei, i-am pus pe toți să-l vadă, pe Meme și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul”, spunea Gigi Becali, la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova!

Presaţiile lui Juan Bauza l-au impresionat şi pe Gigi Becali, care şi-a dorit să îl transfere pe argentinianul de 27 de ani, dar s-a lovit de o sumă prea mare cerută de Mititelu.

Acum, patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit că are mai multe oferte pentru Bauza din Golf, dar nu i-au satisfăcut pretenţiile financiare. Mai mult, Adrian Mititelu a anunţat că nu se pune problema ca argentinianul să fie vândut la o echipă din România.

„Am niște propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preț, mi s-a oferit un preț diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune și de orgoliu”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și