Închide meniul

Gigi Becali nu l-a uitat pe Florin Tănase: „Dânsul m-a sunat să mă întrebe!”. Ce a vrut să afle patronul FCSB de la fostul său căpitan

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 18:36 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 19:51

Reclamă
Gigi Becali nu l-a uitat pe Florin Tănase: „Dânsul m-a sunat să mă întrebe!. Ce a vrut să afle patronul FCSB de la fostul său căpitan

Florin Tănase a fost sunat de Gigi Becali în Emirate

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali nu l-a uitat pe Florin Tănase, fostul său căpitan de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor l-a sunat pe mijlocașul de 27 de ani, vândut în această vară la Al Jazira, pentru a-l întreba despre Boban Nikolov. Becali a anunțat astăzi că s-a înțeles cu mijlocașul din Macedonia de Nord, care în trecut a fost coleg cu Tănase la Viitorul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să-l transfere pe Nikolov, Becali a vrut să afle mai multe detalii despre calitățile sale de la Florin Tănase.

Gigi Becali nu l-a uitat pe Florin Tănase: „Dânsul m-a sunat să mă întrebe!”

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Tănase, care astăzi s-a întors în România pentru a se prezenta la reunirea lotului naționalei. Fostul mijlocaș de la FCSB a fost inclus de Edi Iordănescu pe lista preliminară a stranierilor pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor.

  • Meciul Finlanda – România, programat pe 23 septembrie (21:45), va putea fi urmărit în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

„Dânsul (n.r. – Gigi Becali) m-a sunat să mă intrebe de Boban, eu i-am spus părerea mea, altcineva îl propusese. Ne cunoaștem de la Viitorul, am rămas prieteni.

Eu cred că poate să ajute. Are experiențe și în cupele europene, a jucat în Champions League și Europa League, Euro, are multe meciuri internaționale”, a spus Florin Tănase, la sosirea în România.

Reclamă
Reclamă 4

În plus, Florin Tănase a povestit cum s-a adaptat la viața din Emiratele Arabe Unite în ultimele săptămâni. Internaționalul de 27 de ani se simte excelent la Al Jazira și spune că singurul lucru care i-a pus probleme la început a fost temperatura mult mai ridicată decât cea din România.

Tănase a dezvăluit că s-a întâlnit și cu Cosmin Olăroiu, antrenorul de la Sharjah FC.

„Astăzi, acest zbor a fost mai lung, am pierdut un avion. Când ești chemat la echipa națională trebuie să vii cu cea mai mare plăcere și cele mai bune gânduri.

Reclamă

Mă bucur că am câstigat primele trei etape. Am câștigat și ultimul meci, derby acolo, sunt fericit. Mă bucur că am avut realizări încă din primele meciuri. Am început bine.

Am fost primit foarte bine acolo, sunt fericit. M-am acomodat puțin, e o diferență foarte mare de umiditate, de căldură. Ca și aici, sunt restaurante de tot felul. Mi-a fost puțin mai greu doar cu temperatura. Cu Olăroiu m-am întâlnit la Dubai”, a mai declarat fostul căpitan de la FCSB.

Florin Tănase a marcat primul gol pentru Al Jazira în meciul cu Al-Khaleej Khor Fakkan, din deplasare. Românul a fost titularizat din nou de antrenorul său și a profitat la maxim.

  • Tănase a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Al-Jazira. 3 milioane de euro a plătit clubul din Emirate pentru serviciile jucătorului de 27 de ani.

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a bătut palma cu Boban Nikolov, mijlocaşul de 28 de ani care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Finanţatorul roş-albaştrilor a confirmat că jucătorul din Macedonia de Nord va avea un contract valabil pe un an, care va fi prelungit în cazul în care va da randament.

L-am luat pe Nikolov, dar el se califică la locul de muncă. Adică un an, plus doi ani. Vrei la FCSB, e regulamentar, îţi fac pe un an şi dacă mai vreau, apoi încă patru ani. La FCSB doar dacă ştii să şlefuieşti şaiba.

Să vedem cum merge echipa şi cu Nikolov. La ora asta caut un mijlocaş care să dirijeze orchestra. Edjouma şi Olaru se încadrează. Vreau unul mai mobil, mai plimbăreţ, gen Bauza.

Eu de exemplu l-am întrebat pe Tănase. Mi-a zis că e gen Oaidă, dar puţin mai bun. A spus că e recuperator, dar nu o pierde. Adică el recuperează, dar pasează. Asta vreau, să nu pierzi mingea„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Boban Nikolov era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și