Închide meniul

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Jucătorul desființat de patronul FCSB a fost scos din lot

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 11:32

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Jucătorul desființat de patronul FCSB a fost scos din lot

Gigi Becali, prădat de hoţi

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AS.ro

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și l-a scos din lot pe Sorin Șerban. Jucătorul desființat de patronul FCSB nu va face deplasarea pentru meciul cu Saburtalo Tbilisi din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 22 de ani a fost titularizat, după ce Risto Radunovic a făcut febră şi nu a primit acceptul să joace cu nou-promovata. Şerban a dezamăgit şi a fost făcut praf de Gigi Becali.

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: Sorin Șerban a fost scos din lot

Patru jucători au ajuns pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali după remiza cu Universitatea Cluj, 1-1. Este vorba despre Sorin Șerban, Valentin Crețu, Denis Haruț și Malcom Edjouma.

În cazul lui Șerban, Gigi Becali a luat decizia finală. Acesta a fost scos din lotul pentru confruntarea cu Saburtalo Tbilisi din UEFA Conference League, potrivit digisport.ro.

Sorin Șerban, desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj, scor 1-1, meci din prima etapă a Superligii.

Reclamă

Patronul lui FCSB a avut o intervenţie furibundă la finalul partidei de pe Arena Naţională şi a dat de pământ cu Sorin Şerban.  

„Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul.

O să aibă Tavi, Olaru, dar el nu o să mai fie pe teren. Sau Creţu… e greu să mai fie şi Creţu pe teren. E Ovidiu Popescu, Radunovic, Haruţ. M-am certat că iau milioane pe Haruţ… el numai stânga-dreapta. Toată echipa„, a răbufnit Gigi Becali la digisport.ro.   

Reclamă 4 / 0/3

Becali a făcut şi o declaraţie uluitoare. A recunoscut că ar fi preferat ca Şerban să fi fost eliminat în minutul 3, când a avut o intervenţie cu picioarele înainte la un adversar. A primit cartonaş galben, chiar dacă Erik Lincar a protestat.

„Mai bine îl dădea afară pe Şerban şi poate câştigam meciul. Golul tot de la el a venit. Nu se joacă aşa fotbal”, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

EXCLUSIV. Gigi Becali: „Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani!”

De gura lui Becali nu au scăpat nici jucătorii de la FCSB. Acesta a anunțat că, dacă echipa nu va ajunge în grupele Conference League, va încerca să-i vândă pe Tănase, Coman și ceilalți jucători cu salarii mari.

”Face lumea, în străinătate. A dat ăla, Abramovici, 350 de milioane de euro, dar a luat un miliard și jumătate, acum. Îi dă comunitate stadion, poate să joace. Îi lasă să joace pe stadion.

În România, stă stadionul liber, nu te lasă să joci. Bine, mă, faceți voi fotbal, eu m-am săturat. M-am săturat să dau milioane la fotbal. Ce e aia, să dau milioane la fotbaliști. Ei cred că e dreptul lor să primească așa. Bă, lumea muncește pentru bani.

Asta se întâmplă în România. Cadou la fotbaliști. Ei se plimbă pe bani. Ei zic că eu sunt prost. Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani. O să-i dau pe Tănase, Coman, Olaru, toți ăștia cu salarii mari. Îi păstrez pe ceilalți și ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii din sponsori. Dacă se califică în Conference League, mergem mai departe, dacă nu, lichidăm totul”, a anunțat, categoric, Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali s-a ținut de cuvânt
  • Jucătorul desființat de patronul FCSB a fost scos din lot

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și