Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre negocierile cu Edi Iordănescu. „I-am făcut contractul. A rămas să semneze!”

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 13:06

Gigi Becali, ultimele detalii despre negocierile cu Edi Iordănescu. „I-am făcut contractul. A rămas să semneze!

Gigi Becali, ultimele detalii despre negocierile cu Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali, detalii despre negocierile cu Edi Iordănescu

”Acum i-am făcut contractul lui Edi ! A rămas să semneze! I-am acceptat toate dorintele. (…) Nu am de ce să mă mai bag la echipă, oricum titularii se știu, iar de schimbări… știe el mai bine ca mine”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul ar urma să aibă şi o clauză de 500.000 de euro, prin care se va păzi de intervenţiile patronului.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a avut prima reacţie despre negocierile cu Gigi Becali. El le-a cerut fanilor răbdare şi a anunţat că încă nu are nicio poziţie oficială, deşi şeful FCSB a anunţat încă de aseară un acord.

„Nu am o poziţie oficială referitoare la informaţiile din spaţiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunţ/comunic. Vă rog să mă înţelegeţi şi respectaţi poziţia”, a scris tehnicianul pe Facebook.

Din informațiile AS.ro, Iordănescu s-a văzut deja cu Becali și i-a cerut autoritate totală. Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

Reclamă

Edi Iordănescu, discuţii cu fanii lui FCSB pe Facebook

Înaintea discuţiilor cu Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut un dialog inedit cu fanii roş-albaştrilor pe contul său de Facebook.

„Rapid – FCSB, o atmosferă senzațională de care fotbalul românesc are nevoie!!! Am văzut ceva extraordinar și la Arad!! Felicitări!!”, a scris tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Unul dintre partenerii de dialog l-a chemat la FCSB pentru că ar fi omul potrivit pentru a ajuta fotbaliştii talentaţi de la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar au (n.r. talent) și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină, ierarhie! Fiecare cu rolul lui”, a transmis Iordănescu junior.

Edi Iordănescu, aproape de FCSB în 2019

Edi Iordănescu a negociat și în trecut cu FCSB. În 2019, Iordănescu Jr. și Gigi Becali au purtat discuții intense la Palat, ba chiar părea că mutarea se va realiza. Până la urmă, după ce s-a gândit mai bine, Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Gigi Becali. Motivul? Și-a dorit libertate deplină la echipă.

„Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie.

Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. Înţeleg ca un patron să-ţi spună stilul de joc pe care-l vrea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta”, spunea Edi Iordănescu, în august 2019.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și