Închide meniul

Glume de 1 aprilie. Cum au fost păcăliți suporterii din România: de la ”Octavian Popescu a fost vândut de Gigi Becali în Premier League” la ”George Copos revine patron la Rapid”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 15:16

Glume de 1 aprilie. Cum au fost păcăliți suporterii din România: de la ”Octavian Popescu a fost vândut de Gigi Becali în Premier League” la ”George Copos revine patron la Rapid”

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Azi e 1 aprilie, iar cluuburile și suporterii din România au dat startul păcălelilor. Nume importante din România, precum George Copos, Constantin Budescu sau Octavian Popescu, au fost ținta glumelor în rândul microbiștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Rapidului au dat drumul glumelor chiar la miezul nopții, când au anunțat că ”OFICIAL | Copos revine patron la Rapid”. La deschiderea anunțului, în interior, este specificat faptul că a fost o farsă.

Glume de 1 aprilie. Cum au fost păcăliți suporterii din România

Fanii FCSB s-au amuzat cu privire la ”transferul” lui Octavian Popescu. Suporterii au anunțat că ”perla” lui Gigi Becali va ajunge în Premier League.

”Octavian Popescu a fost vândut azi-noapte de Gigi Becali pentru 19,4 milioane de lire sterline! O echipă din Premier League a făcut o ofertă finală de 23 milioane de euro (19,4 milioane de lire sterline), pe care Gigi Becali a acceptat-o!!, au glumit fanii.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by 🔴🔵【STEAUA ADEVARATA】🔴🔵 (@steaua.adevarata)

Fanii Petrolului Ploiești s-au amuzat pe rețelele de socializare. Aceștia au postat o farsă în care este inclus Constantin Budescu, care anunța recent „Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii”.

”Constantin Budescu a semnat cu Petrolul. Fotbalistul de 33 de ani și-a reziliat aseară contractul cu echipa ilfoveana după un scandal monstru cu președintele clubului Gabriel Tamas și a fost înregimentat imediat de Petrolul Ploiești care aștepta ocazia pentru a semna cu fostul lup.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, Budescu nu va putea fi folosit în meciul de mâine cu CSA Steaua din pricina unei ușoare accidentări dar Nicolae Constantin spera sa îl recupereze pana la duelul cu Hermannstadt de miercurea viitoare. Disputa dintre cei doi a pornit de la o contradicție privind culoarea vinului care merge cu sarmale. Totul a degenerat rapid după ce fostul fundaș al Naționalei României a spart o ușă de termopan asa cum făcea în vremurile lui bune”, s-au amuzat fanii.

Tot azi, Sepsi a postat o glumă legată de conducerea clubului și numele arenei.

”Venim cu veşti interesante în această zi revoluționară! Conform informațiilor noastre, s-a ajuns la un acord pentru preluarea Clubului Sepsi OSK de câtre consernul Taurul Roșu, iar ca prim pas s-a decis ca, începând cu sezonul următor, Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik şi Willi Orbán să evolueze la noi sub formă de împrumut, iar Bölöni László să preia funcţia de director general a clubului. De asemenea, sunt în curs de desfășurare și negocierile pentru denumirea noului stadion, dar potrivit unor surse neoficiale acesta se va numi Arena Taurul Roșu, pe baza unui contract valabil pe zece ani. Mai multe detalii în acest sens vă poate oferi actualul proprietar al clubului nostru”, s-au amuzat cei de la Sepsi.

Nu e glumă de 1 aprilie! Cristi Borcea: ”Dinamo va ajunge în Champions League!”

Cristi Borcea nu renunță la marele său vis. Fostul patron al lui Dinamo încă speră ca gruparea din Ștefan cel Mare să ajungă în Champions League. Milionarul crede cu tărie că acest lucru se va întâmpla dacă ”câinii” vor avea un nou stadion.

Dinamo a fost la un pas să ajungă în grupele UEFA Champions League, în 2007, când Cristi Borcea era patronul clubului. După 1-1 cu Lazio la Roma, Florin Bratu a deschis scorul în retur. Totuși, italienii au întors rezultatul în a doua repriză, când au marcat de trei ori prin Rocchi, ”dublă” și Pandev.

”Râdeați de mine, vă luați de mine, din 2002…atunci am terminat cu 15 puncte. Eu nu am spus că intrăm, ne-am pregătit și din păcate am pățit ce am pățit cu Lazio. Mi-aș dori!

Reclamă

Orice dinamovist își dorește să-și vadă echipa favorită în Liga Campionilor. Cu un stadion nou, în trei – patru ani, cred că Dinamo va ajunge în Champions League”, a declarat Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și