Închide meniul

Constantin Budescu: „Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2022, 15:55

Constantin Budescu: „Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii

Constantin Budescu: "Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii"

Captură Digi Sport

Constantin Budescu a anunţat din nou că vrea să joace pentru Petrolul. „Magicianul” de la Voluntari aşteaptă promovarea „lupilor galbeni” şi a avut deja discuţii cu conducerea ploieştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii, am fost la meciul cu U Cluj, le-am făcut şi galerie. Sper să promoveze. S-a strâns lupta”, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului

Mai mult, jucătorul cotat încă la 1.1 milioane de euro a venit îmbrăcat în tricoul Petrolului chiar la meciul amical disputat contra actualului său club, Voluntari.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești. „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. Dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1, „Budi” are șanse mari să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Reclamă

Budescu, dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în această iarnă după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui de la FCSB după doar 6 luni. În total, în acest sezon, în cele 21 de meciuri disputate, el a marcat trei goluri şi a oferit şi două pase decisive.

„(Reporter: Ți-ar fi placut să joci la o echipă cu fani ca ai Rapidului?) Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Constantin Budescu, după un meci FC Voluntari – Rapid 0-0, disputat în luna februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu e cotat la 1.1 milioane de euro
  • Budescu are 33 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și