Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante: „Viaţa e complicată, nu poţi să dormi!” + Vedeta lui Rangers e optimistă: „Voi reveni şi mai bun!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 10:46

Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante: „Viaţa e complicată, nu poţi să dormi! + Vedeta lui Rangers e optimistă: „Voi reveni şi mai bun!

Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare

Ianis Hagi, accidentat în timpul unui meci pentru Rangers / Profimediaimages

Ianis Hagi (23 ani) a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare după accidentarea de la începutul anului. În exclusivitate la AS.ro LIVE, vedeta lui Rangers a explicat cum a trecut peste momentul dificil şi a transmis că îşi pregăteşte revenirea pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi continuă procesul de recuperare după accidentarea horror suferită la ligamentele genunchiului. Mijlocașul român a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice pe partea laterală a piciorului.

Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante despre perioada de recuperare

„Au fost şi momente neplăcute. Am stat şi m-am gândit la tot ce am realizat până în momentul de faţă. Am realizat că pot să fiu fericit. Drumul echipei până în finala Europa League a fost extraordinar. Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Viaţa e complicată. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, de când m-am apucat de fotbal, a fost înconjurat de fotbal. E ca şi cum îi iei unui copil jucăria să nu pot să fac ce iubesc. Sunt momente unde te simţi singur. Personele pe care le iubesc m-au ajutat să trec peste acest moment al vieţii. 100% voi reveni mai puternic, nu am niciun dubiu. Mă ştiu pe mine, ştiu ce persoană sunt. E important ce simţi tu şi încrederea pe care o ai în tine. Sunt sigur că voi reveni şi mai bun!

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa. Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte mult. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a declarat Ianis Hagi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

EXCLUSIV | Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda! Confruntarea din Giuleşti e în direct la Antena 1. Naţionala lui Edi Iordănescu caută primul succes din Nations League, după 0-2 cu Muntenegru şi 0-1 cu Bosnia.

„Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai, România! În fiecare zi!”,a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru „tricolori”.

EXCLUSIV | Hagi Jr. vrea să fie antrenor

Și Ianis vrea să se facă antrenor, că Gică Hagi. „Mie îmi place antrenoratul, m-aș vedea antrenor la sfârșitul carierei, chiar dacă sper că mai am încă 10-15 ani de fotbal”, spune Ianis.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi e sigur că va mai juca mult și bine pentru naționala României, care a împlinit 100 de ani de la primul meci disputat.

„Nu cred că poate să se întâmple ceva în viață asta, în momentul de față, în care să ajung la momentul în care să spun că renunț la fotbal, nu mai joc sau să fiu într-o pasă foarte proastă și să nu-mi revin mental…”, crede fiul „Regelui”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și