Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1): „Să lupte pentru țară! Succesul va veni!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2022, 20:35

Ianis Hagi, cu sufletul alături de naționala României

Ianis Hagi, în timpul unui interviu / AS.ro

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda! Confruntarea din Giuleşti e în direct la Antena 1. Naţionala lui Edi Iordănescu caută primul succes din Nations League, după 0-2 cu Muntenegru şi 0-1 cu Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

„Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai, România! În fiecare zi!”,a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru „tricolori”.

Sută la sută pentru România! Ianis Hagi visează să se facă antrenor, dar mai e mult până atunci. Fiul lui Hagi promite să revină mai puternic după calvarul accidentării și să mai joace fotbal cel puțin zece ani.

Cinci luni au trecut de la accidentarea suferită de Ianis Hagi în Scoția. „Să fiu accidentat și să nu pot să fac ceea ce iubesc e că și cum îi iei unui copil jucăria și îl lași într-o camera singur! cred că înnebunește!”, a declarat Ianis, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Ianis va reveni abia la toamnă pe teren. Ce a fost mai greu a trecut!

„Îmi aduc aminte prima dată când am început să merg după operație, eram acasă și zâmbeam încontinuu! Mama mă întreba dacă râd sau am văzut ceva haios, pur și simplu îi ziceam că e prima zi în care merg, e ceva incredibil. Simțeam că era imposibil să mai merg după ce m-am operat!”, a dezvăluit vedeta lui Rangers.

Părinții l-au ajutat pe Ianis să treacă peste momentele grele din timpul recuperării.

Reclamă 4 / 0/3

„N-aș putea să îi mulțumesc doar pentru o perioadă, n-aș putea să îi mulțumesc toată viața. Dacă aș stă zi de zi să îi mulțumesc nu cred că ar fi de ajuns, nici lui, nici mamei mele pentru că sunt persoana care sunt acum datorită lor!”, a explicat Ianis.

Ianis Hagi, copleşit de emoţii la finala Frankfurt – Rangers

Familia Hagi s-a reunit în tribune la finală Europa League pierdută de Rangers cu Eintracht Frankfurt, scor 4-5 după loviturile de departajare.

„A două repriză deja corpul meu tremura de la emoții! O înțeleg pe mama acum când vine la meciuri și spune că 90 de minute n-a fost om!”, spune Hagi Jr.

Hagi Jr. vrea să fie antrenor

Și Ianis vrea să se facă antrenor, că Gică Hagi. „Mie îmi place antrenoratul, m-aș vedea antrenor la sfârșitul carierei, chiar dacă sper că mai am încă 10-15 ani de fotbal”, spune Ianis.

Ianis Hagi e sigur că va mai juca mult și bine pentru naționala României, care a împlinit 100 de ani de la primul meci disputat.

„Nu cred că poate să se întâmple ceva în viață asta, în momentul de față, în care să ajung la momentul în care să spun că renunț la fotbal, nu mai joc sau să fiu într-o pasă foarte proastă și să nu-mi revin mental…”, crede fiul „Regelui”.

Reclamă
Recomandări
  • Ianis Hagi, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda
  • Confruntarea cu nordicii din Giuleşti e sâmbătă, 11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și