Închide meniul

Ianis Hagi, imagini inedite cu trofeul de campion! „Ne-ai făcut mândri că suntem români!”

Antena Sport Publicat: 16 mai 2021, 10:05

Reclamă
Ianis Hagi, imagini inedite cu trofeul de campion! „Ne-ai făcut mândri că suntem români!

Facebook Ianis Hagi

Ianis Hagi, alături de trofeul de campion al Scoţiei

Ianis Hagi a oferit imagini inedite cu trofeul de campion al Scoţiei. După sărbătoarea celor de la Rangers, românul a fost fotografiat într-o ipostază relaxată în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, imagini inedite cu trofeul de campion

Imaginea a fost postată pe contul de Twitter al clubului.

Ianis Hagi a venit şi el cu imagini spectaculoase alături de primul lui trofeu de campion, pe contul personal de Facebook. „Invincibilii”, a transmis Ianis, care a primit sute de mesaje de felicitare.

„Ne-ai făcut mândri că suntem români!”, „Legenda merge mai departe!”, „Un exemplu de sportiv”, au fost câteva dintre ele. Sora sa, Kira, i-a transmis o „inimă” albastră, precum echipamentul lui Rangers.

Reclamă

Ianis Hagi a terminat sezonul în calitate de cel mai bun pasator al campionatului şi a lăudat grupul unit din care face parte la Rangers.

„Un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte. Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii. O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment”, a transmis Ianis Hagi într-un interviu postat pe canalul de Youtube al lui Rangers.

Ianis Hagi, clauză de reziliere de peste 20 de milioane de euro

Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer uriaş în această vară. Sevilla și Lazio s-au interesat deja de mijlocașul român și, mai nou, a apărut și varianta Premier League. Suma transfer ar putea fi una uriașă.

„El are clauza foarte mare, nu ceea ce se vehiculează în presă. Are peste 20 de milioane de euro clauză”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ianis nu pare însă interesat să plece din Scoţia. „Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult. Avem totul (n.r. condiţiile de la Rangers), nu poţi cere mai mult ca fotbalist.

Trebuie doar să ieşim pe teren şi să dăm totul de fiecare dată. E drumul corect pe care trebuie să mergem şi trebuie să adunăm trofee în timp ce mergem tot mai sus. Munca pe care am depus-o ne-a unit, ne-am ambiţionat unii pe alţii chiar şi fără să ne dăm seama şi am ajuns la acest moment”, a declarat Ianis Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și