Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj de doar două cuvinte după meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”! Ce a transmis „Prinţul”

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 15:21

Reclamă
Ianis Hagi, mesaj de doar două cuvinte după meciul de retragere al „Generaţiei de Aur! Ce a transmis „Prinţul

Ianis Hagi, mesaj de doar două cuvinte după meciul de retragere al "Generaţiei de Aur"

Ianis Hagi a transmis un mesaj de doar două cuvinte, după meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”. Fiul „Regelui” nu a rămas indiferent, după partida în care tatăl său a marcat, şi a făcut mai multe postări pe contul său de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generaţia de Aur” şi-a luat adio de la fani, într-un meci de retragere care a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională. Gică Hagi, Costel Gâlcă şi Basarab Panduru au marcat în duelul cu Legendele Lumii.

Ianis Hagi, mesaj de doar două cuvinte după meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”

Ianis Hagi a repostat mai multe fotografii şi clipuri video de la sărbătoarea de pe Arena Naţională. Internaţionalul român de la Alaves a postat şi un scurt mesaj la una dintre fotografiile postate, cu tricourile lui Gică Hagi şi Gică Popescu.

„Living Legends (N.r. Legende vii)”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi, pe contul său de Instagram.

Ianis Hagi, mesaj de doar două cuvinte după meciul de retragere al "Generaţiei de Aur"
Ianis Hagi, mesaj după meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”/ Instagram

Fiul „Regelui” nu a putut asista la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, dat fiindfaptul că echipa sa dispută astăzi ultimul meci din acest sezon. Alaves se va deplasa pe terenul celor de la Las Palmas, meciul urmând să se dispute de la ora 17:15.

Reclamă
Reclamă 4

Meciul a început cu un moment de reculegere emoţionant, ţinut în minutul 5, în memoria lui Daniel Prodan. Selecţionata internaţională a deschis scorul prin Rivaldo, în minutul 21, iar în minutul 28 Pandev a înscris pentru 2-0. Revenirea tricolorilor a început în minutul 40, când Hagi a pasat şi Basarab Panduru a înscris plasat.

Stelea a intervenit spectaculos în faţa lui Stoichkov, de două ori în aceeasşi fază, în minutul 52, apoi Hagi a egalat dintr-un penalti. Faza golului victoriei „Generaţiei de Aur” a pornit de la pasa lui Hagi pentru Dorinel Munteanu, acesta a centrat în faţa porţii şi Costel Gâlcă a înscris cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 3-2, în favoarea Generaţiei de Aur, într-un meci de retragere care a umplut Arena Naţională.

„Cred că o să câștige primele două meciuri” Gică Hagi, pronostic uriaș pentru naționala României la EURO 2024

Gică Hagi a oferit un pronostic uriaș pentru naționala României la EURO 2024! „Regele” este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu își vor câștiga primele două meciuri de la turneul final din Germania.

Reclamă

Hagi a făcut referire la partidele cu Ucraina (17 iunie) și cu Belgia (22 iunie). De asemenea, în grupa de la EURO, România se va duela și cu Slovacia, pe data de 26 iunie.

„Întăresc încă o dată ideea pe care o am. Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba am ajuns și la Campionatul European, avem încredere mare, cred că trebuie să alerge de două ori mai mult fără minge, fotbal cu mingea știu.

Dacă vor sta bine în teren pot face rezultate surprinzătoare, am încredere că vor trece de grupe și vor face ce au făcut la U21 (n.r. – naționala României U21 a ajuns în semifinalele Euro 2019), cam acolo cred că se va întâmpla, cred că o să câștige primele două meciuri”, a spus Gică Hagi.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și