Închide meniul

Ianis Hagi poate da lovitura carierei! Steven Gerrard vrea să-l aducă cu el în Premier League. Anunțul făcut de britanici

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 20:19

Ianis Hagi poate da lovitura carierei! Steven Gerrard vrea să-l aducă cu el în Premier League. Anunțul făcut de britanici

Ianis Hagi, criticat de scoţieni

Profimedia

Steven Gerrard e în negocieri avansate cu Aston Villa. Presa din Anglia a anunțat că mutarea tehnicianului la echipa din Birmingham e „o chestiune de ore”. Tot britanicii scriu că Gerrard vrea să aducă la Villa câțiva jucători apropiați de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi ar putea ajunge în Premier League, „la pachet” cu Steven Gerrard

Printre fotbaliștii doriți de Gerrard se numără și românul Ianis Hagi, unul dintre preferații săi de la Rangers, anunță TalkSport.com.

Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui.

Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. Hagi a devenit un jucător-cheie în angrenajul echipei lui Gerrard”, au scris jurnaliștii britanici.

În acest sezon, Ianis Hagi a bifat 15 meciuri la Rangers, reușind să-și treacă în cont trei goluri și trei assist-uri. Românul a fost decisiv în ultimul meci de la Rangers. Fiul „Regelui” a înscris golul egalizator pentru campioana Scoției pe terenul lui Brondby, în etapa a 4-a din grupele Europa League.

Reclamă

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020. De atunci, „Prințul” a devenit unul dintre cel mai buni jucători ai campioanei Scoției. În prezent, românul este cotat la 6,5 milioane de euro.

Steven Gerrard, ca și mutat la Aston Villa

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, este favorit pentru postul de antrenor principal al formaţiei Aston Villa. Clubul englez încă nu l-a abordat în mod oficial pe antrenor, însă va acţiona în următoarele 48 de ore, notează bbc.com.

“Munca lui Gerrard pentru revitalizarea echipei Rangers şi recâştigarea titlului în Scoţia de la Celtic după un deceniu a impresionat conducerea Aston Villa şi a făcut ca numele său să fie favorit, în următoarele 48 de ore urmând să se progreseze pentru o eventuală numire a sa”, notează BBC, care menţionează că probabil Rangers “va lupta din greu” pentru a nu-l ceda pe tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

Aston Villa a rămas fără antrenor duminică, Dean Smith fiind demis. Un nou antrenor ar urma să se afle pe banca tehnică a echipei la meciul cu Brighton, din 20 noiembrie, imediat după pauza prilejuită de partidele naţionalelor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și