Închide meniul
NEWS ALERT

ÎCCJ a decis să se rejudece procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua. A fost admis recursul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 martie 2023, 15:57

ÎCCJ a decis să se rejudece procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua. A fost admis recursul!

ÎCCJ a decis să se rejudece procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua

Florin Talpan şi Gigi Becali continuă să se judece / Colaj Hepta

  • ÎCCJ a anunţat verdictul
  • Ce se întâmplă cu procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua

ÎCCJ a decis să se rejudece procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua. A admis recursul, astfel că „lupta” între cele două echipe se mută la Curtea de Apel Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înalta Curte de Casație și Justiție a luat, în cele din urmă, hotărârea de a rejudeca procesul. FCSB a atacase decizia prin care CSA Steaua a primit palmaresul până în 1998.

ÎCCJ a decis să se rejudece procesul pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua

48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.

Reclamă

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA
Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)„, se anunţă pe portalul instanţei.

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003.

Reclamă

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, era convins că va câștiga procesul cu echipa patronată de Gigi Becali. A şi avut un mesaj amenințător pentru FCSB.

„Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică «hai că poate ne mai merge să profităm».

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, spunea Florin Talpan, pentru sursa mai sus citată.

Gigi Becali era convins că FCSB va câştiga palmaresul

Patronul lui FCSB îi asigurase pe fani că va câştiga în instaţă. Mai mult, spera ca echipa sa să poată evolua în Ghencea, deoarece nu mai vrea să-şi mute echipa pe stadionul de la Buzău sau Piteşti, acolo unde a evoluat în sezoanele precedente.

Sută la sută o să câștigăm palmaresul! Sunt decizii în acest sens în cazul celor de la Rapid, Timișoara, Craiova. N-ai cum altfel judeci! Când câștigi palmaresul, câștigi și marca notorie. V-am spus că atunci când o să avem palmaresul o să avem și marca notorie.

Legat de stadion sper că vom reveni pe Ghencea. Ciolacu și-a făcut treaba, a dat o lege și trebuie să pună normele de aplicare. Ei (n.r. -conducerea CSA Steaua) au trecut peste detalii. Eu am băgat 30 de milioane de euro și am salvat echipa! Nu m-au lăsat să-mi fac treaba. Numai șicane. Am jucat pe coclauri, pe la Pitești și Buzău.

Vor veni judecători tineri care vor face dreptate și vom juca pe Ghencea. După cum vrea Dumnezeu, etapa a 7-a sau a 8-a să o jucăm pe Ghencea și să fim campioni. În ultima etapă o să fie frumos! Pe Ghencea cu festivitate cu artificii! Ne închipuim. Dacă va fi sărbătoare când vom juca cu Rapidul și vom fi campioni, voi veni. Altfel nu!”, a declarat Gigi Becali, în timpul unui interviu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”