Închide meniul
Video

Imaginile care îl fac invidios pe Gabi Tamaş. Budescu, chef cu lăutari într-o cramă: „Nu mai mâncaţi, mă, atâta!”

Reclamă

Publicat: 29 decembrie 2022, 20:49

Budescu, chef cu lăutari într-o cramă

Captură Antena Sport

Imaginile care îl fac invidios pe Gabi Tamaş. Budescu, chef cu lăutari într-o cramă din Buşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce atâtea grătare! Budescu e mai cuminte ca niciodată de sărbători, ca să nu dea cântarul peste cap! „Magicianul” Petrolului a trecut pe legume! Budescu şi-a pus deja dorinţă de Anul Nou: n-ar refuza un transfer în străinătate!

Imaginile care îl fac invidios pe Gabi Tamaş. Budescu, chef cu lăutari într-o cramă

Constantin Budescu a făcut un mic chef într-o cramă din Buşteni.

Nu ştiu ce să zic, dar bara asta e cam săracă faţă de anul trecut. Hai cu camerele pe spate şi să dăm drumul la masă. Nu mai mâncaţi, mă, atâta„, a glumit Budescu cu invitaţii.

De sărbători, Budescu petrece la munte şi cu rivalul Săpunaru. Cei doi joacă şi fotbal. Şi-au făcut echipe şi s-au duelat în sală. „E răcoare un pic la munte, dar ne obişnuim, ne băgăm la încălzire„, a spus Budescu.

Reclamă

Am venit la munte, cu familia. Mai mănânc o sarma, mai o salată de boeuf, mai un şpriţ. Din cauza lui, nu mâncam până acum sarmale„, a spus şi Săpunaru.

La aproape 34 de ani, Budescu are o singură dorinţă de Revelion. Îşi mai doreşte un transfer afară. „De ce nu?! Sunt destul de tânăr, pot pleca în orice perioadă de transferuri„, a mai spus Budescu.

Constantin Budescu nu mai aşteaptă telefonul lui Edi Iordănescu

Constantin Budescu nu mai aşteaptă telefonul lui Edi Iordănescu, dar are un mesaj clar pentru tricolori, înainte de preliminariile pentru EURO 2024. Tricolorii fac parte din grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, iar cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Primele două echipe se califică la EURO 2024. Ar fi primul turneu final pentru România, după 8 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Toată lumea aşteaptă această calificare, sunt şanse, dar chiar dacă lumea zicea că este o grupă uşoara, nu cred că avem o grupă uşoară. N-aştept nimic (n.r. – telefon de la selecţioner), nu ştiu, sunt în vacanţă, vom vedea”, a spus Budescu, cel care are 14 selecţii şi 5 goluri la naţională.

Edi Iordănescu s-a speriat şi el de Elveţia, viitoarea adversară a României din preliminariile pentru EURO 2024. Selecţionerul i-a văzut pe elveţieni în meciul cu Brazilia, pierdut la limită, 0-1.

„Pentru mine, e o oportunitate să o văd la lucru. Mi s-au confirmat multe lucruri pe care le știam, din păcate. Trebuie să înțelegem bine statutul nostru, ce avem de făcut, să ne cunoaștem adversarii. Dacă îți propui locul 2, e posibil să-l scapi și pe acela. Trebuie să fim realiști și să spunem că Elveția e favorita grupei.

E o națională omogenă, obișnuită cu turneele finale. E o echipă matură în joc, stăpână pe ea, a absorbit foarte ușor presiunea și în meciul cu Brazilia. La fiecare turneu final, ei sunt acolo. Au lăsat acasă Italia, în Liga Națiunilor au reușit să învingă Spania, Portugalia, sunt lucruri care ne pun în gardă.

Trebuie să avem încredere în potențialul nostru și sper ca băieții să-mi dea suficiente argumente ca să vin în fața voastră cu mai multă speranță pe viitor. De departe, Elveția stă cel mai bine pe hârtie din grupa noastră. Israel are și ea jucători cu calitate, echipele lor locale sunt angrenate în cupele europene. Kosovo vine foarte tare din urmă, îi oferim mai puțină atenție decât ar trebui. Au jucători care evoluează la un nivel foarte bun”, a spus Iordănescu, citat de gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și