Închide meniul

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 17:04

Reclamă
”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

Giani Kiriţă a reacţionat după ce Dinamo a fost învinsă acasă de FCSB - Captură AS.ro

Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB. Fostul căpitan al ”câinilor” a venit cu o reacție după înfrângerea din etapa cu numărul 13 din Liga1. Dinamo a fost învinsă de FCSB în ”eternul derby”, partidă care s-a încheiat cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Elevii lui Zeljko Kopic nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor celor aproximativ 40.000 de suporteri care au venit să-şi vadă favoriții. Dinamo a avut un singur şut pe poartă în partida cu FCSB, în minutul 90+6.

Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

Fostul dinamovist a urmărit partida dintre cele două mari rivale, iar faptul că echipa sa de suflet a fost învinsă nu i-a picat prea bine. Giani Kiriţă a venit cu o reacție şi le reproșează ”câinilor roșii” că nu s-au ridicat la nivelul unui derby cu FCSB.

Din păcate, echipa nu s-a ridicat la nivelul unicului derby. Doar galeria s-a ridicat la înălțime, dar na, trebuie să mergi înainte, să înveți din greșeli și să înveți că un meci contra FCSB-ului sau Stelei este cu totul și cu totul altceva.

Au lăsat de dorit toți jucătorii, din păcate. N-au înțeles ce înseamnă acest derby. Acest derby se joacă altfel, se joacă cu inima, cu sufletul, indiferent de situația din clasament, indiferent de loc.

Acest derby se joacă pe viață și pe moarte. Din păcate, Dinamo nu s-a ridicat la nivelul ăsta. Mă așteptam de la toată echipa să dea mai mult, pentru că Dinamo până acum a fost pe un drum bun. Dinamo a confirmat începutul bun de campionat și mă așteptam ca la acest meci să văd cu totul altceva. Din păcate, nu am văzut așa ceva și îmi lasă un gust amar. Dacă până acum s-au bătut, au luptat pentru orice minge, acum i-am văzut foarte timorați și nu înțeleg de ce.

Reclamă
Reclamă

Eu zic că nu se întâmpla nimic dacă ieșeai la joc, dacă făceai presing, dacă ieșeai cu tupeu și dacă te duceai cu agresivitate peste ei. Dacă te duceai cu aceste arme, n-avea ce să se întâmple nimic. Așa, ce ai făcut? Ai stat acolo, ai pasat în propriul careu și ai pierdut 2-0”, a mărturisit Giani Kiriță, pentru iAMsport.ro.

Giani Kiriţă a jucat la Dinamo în perioada 1997 și 2003. A reușit să obțină 5 trofee în tricoul alb-roșu: două campionate și trei cupe ale României. Fostul căpitan al câinilor are 4 selecții la echipa naționala a României.

Peste 45.000 de români au fost prezenţi în tribune la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB

Dinamo a înregistrat un record de asistenţă la derby-ul cu FCSB. 45.469 de spectatori au fost în tribune pe Arena Naţională, la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Precedentul record de asistenţă la un meci disputat acasă de „câini” era de 43.789 de fani. A fost înregistrat tot la un meci Dinamo – FCSB, din 2013.

Reclamă

Derby-ul Dinamo – FCSB 0-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro duminică, de la ora 21:00. Daniel Bîrligea a marcat în minutul 26 un eurogol, din foarfecă. Musi a înscris şi el în prelungiri. Roş-albaştrii au depăşit-o cu această victorie în clasament pe Dinamo. FCSB a urcat pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo a coborât pe 7, cu 18 puncte. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin disputat faţă de marea rivală.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și