Închide meniul

Internaţionalul român dorit de Gigi Becali, petrecere cu manele: „Mă văd mare mafiot”. Fotbalistul s-a căsătorit şi a aruncat cu bani spre lăutari

Reclamă

Publicat: 16 mai 2021, 18:06

Internaţionalul român dorit de Gigi Becali, petrecere cu manele: „Mă văd mare mafiot. Fotbalistul s-a căsătorit şi a aruncat cu bani spre lăutari

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, ultimul preț pentru Florin Tănase

Alex Creţu, internaţionalul român dorit de Gigi Becali, s-a căsătorit ieri, 15 mai 2021. Fotbalistul aşteptat la FCSB de latifundiarul din Pipera a petrecut cu manele şi a aruncat cu bani spre lăutari, scrie GSP.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a avut loc la Pașcani, în oraşul natal al lui Creţu. Fotbalistul a petrecut la maxim, iar lăutarii nu au lipsit. Acesta a aruncat cu bani spre ei, care i-au dedicat versuri precum „Mă văd mare mafiot / Când mă îmbăt, parcă sunt Crețu nebunu”.

SURSA FOTO: Instagram

Alex Creţu, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali, trebuia să se însoare anul trecut

Alex Creţu şi logodnica sa, Adelina, trebuiau să se însoare de anul trecut, pe 30 mai 2020. Pandemia le-a dat planurile peste cap celor doi, astfel că au reporgramat cel mai important eveniment din viaţa lor.

”I-am spus „da” celui mai bun om pe care l-am întâlnit vreodată în toată viața mea, jumătatea mea cea mai bună, sufletul meu pereche perfect, slăbiciunea mea și puterea mea, prezentul și viitorul meu și nu există cuvinte care să descrie acest tip de fericire. Salvează data: 30.05.2020. Te iubesc dincolo de sfârșit de timp!”, transmitea Adelina, anul trecut, pe Facebook.

Reclamă

EXCLUSIV | Alexandru Creţu, răspuns pentru Gigi Becali! Care este condiţia internaţionalului român pentru a accepta să ajungă la FCSB

Alexandru Crețu (29 de ani) și-a reziliat contractul cu Maribor şi i-a răspuns lui Gigi Becali, care îl vrea la FCSB. Internaţionalul român este dispus să îmbrace tricoul roş-albastru, însă cu o condiţie.

Mijlocașul convocat de Mirel Rădoi în startul campaniei pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022 este dispus să evolueze din nou în Liga 1, însă cu o condiţie: ofertă primită să fie de nerefuzat.

„Sunt la Maribor, urmează să reziliez zilele următoare. Să rămân, prioritar e să rămân afară, dar dacă va veni o oferta bună din Liga 1, de ce nu? Dar prioritatea mea numărul unu e să rămân afară!”, a declarat Alexandru Creţu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și