Închide meniul

Ionuţ Chirilă, fabulos înainte de FCSB – Academica Clinceni. „Gigi Becali are o inteligenţă nativă, aş lucra acolo”. Sfat pentru Edi Iordănescu: „Trebuie să îl antrenezi şi pe patron”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 18:50

Ionuţ Chirilă, fabulos înainte de FCSB – Academica Clinceni. „Gigi Becali are o inteligenţă nativă, aş lucra acolo. Sfat pentru Edi Iordănescu: „Trebuie să îl antrenezi şi pe patron

Gigi Becali, reacţie amuzantă după Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor / Hepta

Chirilă a recunoscut că şi-ar dori să ajungă la FCSB şi că nu şi-ar face griji din cauza implicării patronului. I-a şi transmis, lui Edi Iordănescu, ce are de făcut pentru a rezista cât mai mult pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă, fabulos înainte de FCSB – Academica Clinceni. Şi-ar dori să lucreze cu Gigi Becali

(Reporter: Aţi fi putut lucra cu un patron ca Gigi Becali?) De ce nu? Eu spun că Gigi Becali are o inteligenţă nativă extraordinară, trebuie doar să fii stăpân pe tine şi să îi explici ceea ce faci. Dacă Iordănescu va reuşi chestia asta, va avea un viitor bun şi lung la FCSB.

De ce să nu lucrezi cu Gigi? Pe el trebuie să îl înveţi fotbal odată cu echipa, trebuie să îl antrenezi şi pe el. Este un om orgolios şi care este pasionat până în măduva oaselor de fotbal. Îşi doreşte un titlu, nu? De asta a investit, de asta a cumpărat jucători„, a declarat Ionuţ Chirilă la conferinţa de presă.

Ionuţ Chirilă a avut un debut dezastruos la Clinceni. Echipa lui a fost eliminată de o echipă din Liga 2 din 16-imile Cupei României. Academica a pierdut cu FC Buzău, scor 1-2. Urmează un program de „foc” în Liga 1, acooolo unde le va întâlni pe FCSB, FC Botoşani şi Universitatea Craiova.

FCSB, calificare cu emoţii în „optimile” Cupei României

Înaintea meciului cu Academica Clinceni, FCSB a „tremurat” în Cupa României. Roş-albaştrii au fost aproape să se facă de ruşine cu o echipă din liga a 3-a, CS Hunedoara. Jucătorii lui Edi Iordănescu au condus cu 3-0, dar au fost egalaţi pe final. S-au impus abia în reprizele de prelungiri şi au aflat că vor fi amendaţi.

Reclamă

A fost o calificare pe care am gestionat-o foarte prost. Au fost 60 de minute în care am fost competitivi, ca şi implicare în joc, ca şi gândire, ca şi concept. Am avut 3-0, după care am demonstrat că putem fi şi amatori în acelaşi joc. Eu diger foarte greu momente de genul ăsta.

Am bătut Dinamo, am bătut şi la Craiova şi puteam să stricăm tot ce am construit în ultima perioadă. Pentru asta vor fi consecinţe şi vor fi şi consecinţe financiare pentru că eu nu accept şi nu pot să merg înainte în felul ăsta. Mă laud că am jucători buni şi cu potenţial, dar mentalitatea nu este corectă pentru a câştiga un campionat. Trebuie să o schimbăm. Aici trebuie să muncesc cel mai mult„, a declarat Edi Iordănescu după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și