Închide meniul

Ionuţ Nedelcearu şi-a găsit echipă. Fundaşul ar putea fi coleg cu Mirko Pigliacelli, la Palermo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 14:57

Ionuţ Nedelcearu şi-a găsit echipă. Fundaşul ar putea fi coleg cu Mirko Pigliacelli, la Palermo

Momente dificile pentru Ionuţ Nedelcearu

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru echipa naţională/ Profimedia

Ionuţ Nedelcearu ar putea fi coleg cu Mirko Pigliacelli, la Palermo. Fundaşul ofertat de Gigi Becali în această vară, ar urmă să evolueze în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul sezonului trecut. Internaţionalul român poate rămâne în eşalonul secund din fotbalul italian, la nou-promovata Palermo. Formaţia a fost cumpărată de consorţiul care o deţine şi pe campioana Angliei, Manchester City.

Ionuţ Nedelcearu, aproape de a fi coleg cu Mirko Pigliacelli, la Palermo

Ionuţ Nedelcearu a evoluat la Crotone timp de un sezon. Românul a fost cumpărat de la AEK Atena, în 2021, şi a retrogradat în Serie C, după un singur sezon în Italia. În această vară, românul a fost în căutarea unui nou angajament, pe urmele sale fiind şi FCSB. Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru internaţionalul român în mai multe rânduri.

Palermo ar putea fi echipa la care Ionuţ Nedelcearu va evolua în sezonul viitor, anunţă jurnalistul italian Nicolo Schira. Acesta dezvăluie că internaţionalul român va fi transferat la schimb cu Maxime Giron, care va evolua pentru Crotone. Italienii l-au mai transferat în această vară şi pe Mirko Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova.

În ultimul sezon la Crotone, Nedelcearu a evoluat în 34 de partide, marcând două goluri. Dinamo l-a vândut pe Ionuţ Nedelcearu la Ufa, în 2018. Ulterior, în 2020, românul a fot cumpărat de AEK Atena, formaţie de primă ligă din Grecia.

Reclamă

Echipa italiană la care ar putea ajunge Ionuţ Nedelcearu, Palermo, a fost cumpărată de consorţiul City Football Group în această vară. Grupul mai deţine acţiuni şi la echipe precum Manchester City sau New York City FC.

Motivul pentru care a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre transferul eșuat al lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali a anunțat de ce mutarea nu s-a mai realizat.

MM Stoica a precizat că Nedelcearu a ținut-o pe FCSB în așteptare prea mult. Fundașul a negociat mai întâi cu formații din străinătate, iar roș-albaștrii n-au mai avut răbdare să primească decizia finală și s-au retras ei din afacere.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară. Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate, şi este în căutarea unei noi echipe. Patronul FCSB i-a oferit un salariu de 10.000 de euro, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și