Închide meniul

Iuliu Mureșan, anunț despre șansele ca Deian Sorescu să se transfere în Turcia. Condiția pusă pentru a-l lăsa să plece de la Dinamo!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2021, 17:24

Iuliu Mureșan, anunț despre șansele ca Deian Sorescu să se transfere în Turcia. Condiția pusă pentru a-l lăsa să plece de la Dinamo!

Scandal cât casa la Dinamo

Profimediaimages

Criticat de „Puriu” pentru forma slabă arătată în ultima perioadă, Sorescu are șanse tot mai mici să rămână la Dinamo. Au apărut informații că ar putea ajunge în Turcia, la echipa lui Marius Șumudică. Internaționalul român ar fi pe lista de transferuri a lui Yeni Malatyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan așteaptă o ofertă oficială pentru Deian Sorescu

Administratorul special al lui Dinamo a ținut să transmită că, în acest moment, nu există nicio ofertă pentru Sorescu. Nu este dispus să îl lase să plece dacă nu se îndeplinesc cerințele.

Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există și dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă„, a declarat Mureșan pentru fanatik.ro.

Potrivit Transfermarkt, Deian Sorescu valorează 1.8 milioane de euro. Șase goluri și o pasă decisivă a reușit jucătorul „câinilor”, în această ediție de campionat. Acesta a fost la un pas să ajungă, în vară, la marea rivală FCSB. Gigi Becali a oferit mai întâi 700.000 de euro, după care s-a arătat dispus să achite chiar și mai mult pentru a se realiza tranzacția.

„Au fost vreo patru oferte pentru Sorescu. De la Legia Varşovia a fost cea mai proastă. A venit prin intermediul unor avocaţi, probabil dacă ar fi câştigat Liga Campionilor, am fi luat foarte mulţi bani de la Legia. Au fost oferte serioase din Turcia şi de la FCSB. Cei de la FCSB au făcut o ofertă şi, cel puţin oferta verbală a fost majorată, însă nu am putut merge mai departe”, a recunoscut, zilele trecute, Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă

Marius Șumudică, prima reacție despre posibilul transfer al lui Deian Sorescu la Yeni Malatyaspor

La scurt timp după ce s-a scris că Marius Șumudică a pus ochii pe Deian Sorescu, antrenorul lui Yeni Malatyaspor a reacționat. ”Șumi” a infirmat informația apărută și a anunțat că nu este momentul să vorbească despre transferuri.

Nu e adevărat. Nu se pune problema, nici nu am apucat să vorbesc de transferuri. Depinde ce se întâmplă până în iarnă. Eu am ajuns acolo, aveau 5 eșecuri consecutive, am reușit să câștig două meciuri, ceea ce ei au făcut în 9 etape.

E clar că bașkanul este dispus să mențină această echipă în prima ligă. Va fi nevoie de o reînprospătare. Cu siguranță mă voi uita și la jucătorii români. Toți pe care i-am dus în Turcia au jucat foarte bine cu mine”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Deian Sorescu, criticat în termeni duri de Mircea Rednic
  • Ce a spus Iuliu Mureșan despre transferul golgheterului de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și