Închide meniul

Joyskim Dawa, la primul gol pentru FCSB! Fundașul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani a înscris în amicalul cu Zimbru Chișinău

Cosmin Cioboată Publicat: 2 iulie 2022, 21:47

Joyskim Dawa, la primul gol pentru FCSB! Fundașul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani a înscris în amicalul cu Zimbru Chișinău

Joyskim Dawa e titular la FCSB

Joyskim Dawa, în amicalul FCSB - FC Sfântu Gheorghe / FCSB TV

  • Joyskim Dawa, la primul gol pentru FCSB
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Joyskim Dawa a marcat primul său gol pentru FCSB. Fundașul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani a înscris în meciul amical cu Zimbru Chișinău și a dus scorul la 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a oferit un recital de goluri în partida de pregătire din Moldova, contra celor de la Zimbru Chișinău.

Joyskim Dawa, la primul gol pentru FCSB!

Pe lista marcatorilor și-a pus numele și noul fundaș al vicecampioanei României. În minutul 61, Dawa s-a aflat la locul potrivit și a reluat în plasă, după o lovitură liberă expediată de Alexandru Musi.

Reclamă

A fost cea de-a doua apariție a fostului fundaș de la Botoșani în tricoul formației lui Toni Petrea. El a evoluat o repriză și în meciul amical cu FC Sfântu Gheorghe, câștigat de FCSB categoric, cu 6-0.

Dawa a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Reclamă

Joyskim Dawa a negociat personal cu latifundiarul din Pipera transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani intrase în impas, dar Becali a reușit să-l convingă.

Patronul FCSB a cedat la negocieri şi i-a oferit camerunezului salariul dorit. Gigi Becali ar fi vrut să îi dea un salariu de 11.000 de euro pe lună, dar Dawa a refuzat. Până la urmă, Becali i-a oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro.

Gigi Becali i-a oferit şi o primă de instalare de 30.000 de euro. De asemenea, fundaşul a mai obţinut un bonus de 30.000 de euro în cazul în care FCSB ajunge în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa, prezentat de Gigi Becali la Palat

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferință de presă organizată de Gigi Becali la Palatul de pe Aleea Alexandru. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj ca să vină la vicecampioana României.

Gigi Becali a atras toate privirile la conferință, după ce a apărut în șlapi.

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat