Închide meniul

La câţi bani a renunţat Ionuţ Vînă ca să plece de la FCSB şi ce salariu va încasa la Universitatea Craiova

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2021, 23:00

La câţi bani a renunţat Ionuţ Vînă ca să plece de la FCSB şi ce salariu va încasa la Universitatea Craiova

La câţi bani a renunţat Ionuţ Vînă ca să plece de la FCSB la Universitatea Craiova

as.ro

Ionuţ Vînă va primi 10.000 pe lună la Universitatea Craiova. Salariul este cu 3.500 de euro mai mic decât la FCSB, scrie prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câţi bani a renunţat Ionuţ Vînă ca să plece de la FCSB

Noul decar al oltenilor ar fi încasat 162.000 de euro în actualul sezon la FCSB. Gigi Becali se angajase să îi mărească treptat salariul, care ar fi ajuns la 180.000 de euro, în stagiunea 2023-2024.

Şi patronul FCSB a făcut un sacrificiu ca să scape de Vînă. Îi dă 100.000 de euro lui Mihai Rotaru, potrivit sursei citate. În afacere, au intrat şi Andrei Burlanu şi Ivan Mamut, care vor juca la FCSB.

Ionuţ Vînă, prezentat oficial de Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf l-a prezentat oficial pe Ionuţ Vînă la o conferinţa de presă care a avut loc sâmbătă, înaintea meciului de campionat cu FC Botoşani.

„Am ajuns la un club profesionist, cu niște oameni extraordinari. Vreau să le răsplătesc această încredere prin antrenamente și jocuri foarte bune. Am vorbit cu Cicâldău, mă bucur pentru el. Cariera lui a luat-o în sus, a mea a luat-o în jos de când am ajuns la FCSB, dar vreau să uit. Am nevoie de încredere și să-mi recapăt plăcerea de a juca fotbal”, a spus Vînă.

Reclamă

Vînă este primul transfer al Universităţii Craiova în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

„L-am adus pe Ionuț (n.r. Vînă). Probabil vor mai veni și alți jucători. Noi vorbim zilnic ca să îmbunătățim lotul echipei. Nu există o listă, ci anumite posturi unde avem nevoie de dublură sau un jucător care să ridice nivelul. Dar asta în funcție de buget. Așa putem să cumpărăm 20 de jucători și să formăm o ecgipă nouă. Nu este cazul”, a spus şi Laurenţiu Reghecampf.

Cine este Ionuţ Vînă

În vârstă de 26 de ani, Ionuţ Vînă a fost transferat în urmă cu doi ani de la Viitorul la FCSB, cu 750.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul a evoluat în 64 de meciuri la FCSB. El a început ca titular, dar a fost criticat de Gigi Becali şi a pierdut locul în echipă. În total, a reuşit 2 goluri şi 4 pase decisive în tricoul roş-albştrilor.

Ionuţ Vînă are 4 trofee în palmares. Cu Viitorul a cucerit campionatul în 2017, Cupa în 2019 şi Supercupa în 2019, iar cu FCSB a ridicat Cupa în 2020.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și