Închide meniul

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi! Cât va încasa argentinianul în MLS

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 15:26

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi! Cât va încasa argentinianul în MLS

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi! Starul argentinian s-a despărţit de PSG şi a ales să meargă în Statele Unite ale Americii, la echipa lui David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, presa internaţională a scris că salariul lui Messi va fi de aproximativ 10 milioane de euro pe lună, urmând ca restul să fie completat de contractele de sponsorizare ale celor de la Apple şi Adidas.

Inter Miami a dezvăluit salariul lui Messi! Cât va încasa argentinianul în MLS

Cu toate acesta, Jorge Mas, preşedintele celor de la Inter Miami, a dezăvăluit că salariul lui Messi este cuprins între 50 şi 60 de milioane de euro, dar a recunoscut că s-a muncit foarte mult pentru acest transfer, iar contractul celor de la Apple a avut un rol important în ceea ce priveşte finalizarea negocierilor:

„În 2019 am început să ne gândim cum îl putem aduce. Messi poate transforma MLS în unul dintre cele mai mari trei campionate din lume. Cred că va dori să își lase amprenta aici. Când se retrage, va avea un procent din acțiunile clubului.

Salariul său e cuprins între 50 și 60 de milioane de euro. A fost nevoie de trei ani, dintre care un an și jumătate foarte intens. Am avut multe conversații cu tatăl său, Jorge.

Reclamă

David Beckham nu a vorbit cu Leo decât despre chestiuni legate de fotbal. Contractul celor de la Apple a fost foarte important în finalizarea negocierilor”, a declarat Jorge Mas, potrivit marca.com.

Gerardo „Tata” Martino, prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami

Gerardo „Tata” Martino a oferit prima declaraţie ca antrenor al lui Inter Miami. Antrenorul argentinian în vârstă de 60 de ani a punctat la conferinţa de presă de prezentare că Lionel Messi şi Sergio Busquets nu au venit în Statele Unite pentru vacanţă.

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani i-a antrenat pe Messi şi Busquets la Barcelona în sezonul 2013-2014, înainte de a antrena Argentina în perioada 2014-2016, relatează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Asociem uneori Statele Unite şi Miami cu vacanţele. Dar nu este aşa. Ei (n.r.: Lionel Messi şi Sergio Busquets) vin pentru competiţie. Când cel mai bun jucător al lumii se decide să vină şi să joace este evident că avem perspective frumoase de creştere”, a declarat „Tata” Martino în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

„Vrem să fim competitivi… nu sunt fotbalişti care vor veni aici pentru a nu fi competitivi”, a subliniat Martino.

Antrenorul argentinian a declarat că a început discuţiile cu echipa deţinută în coproprietate de David Beckham chiar înainte ca Messi şi Busquets să-şi confirme venirea.

El l-a înlocuit pe Phil Neville după ce fostul fundaş al echipei Manchester United a fost demis în urma unei serii dezastruoase de 10 înfrângeri şi cinci victorii care a lăsat echipa pe ultimul loc în Conferinţa de Est.

Messi este aşteptat să debuteze pentru Miami la 21 iulie, într-o confruntare din Leagues Cup împotriva formaţiei mexicane Cruz Azul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și