Închide meniul
EXCLUSIV

Alaves forţează transferul lui Ianis Hagi. Ar putea debuta chiar luni, în meciul cu Getafe

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 14:47

Reclamă
Alaves forţează transferul lui Ianis Hagi. Ar putea debuta chiar luni, în meciul cu Getafe

Alaves forţează transferul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Alaves forţează transferul lui Ianis Hagi, în La Liga. Conform surselor Antena Sport, fosta echipă a lui Cosmin Contra face eforturi pentru a grăbi semnarea înţelegerii dintre cele două părţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Alaves vrea să înregistreze încă de mâine transferul mijlocaşului de 24 de ani, care va ajunge în Spania, sub formă de împrumut de la Rangers, echipă la care a jucat doar 35 de minute în acest sezon.

Alaves forţează transferul lui Ianis Hagi

Dacă lucrurile merg cum îşi doresc cele două părţi, Ianis Hagi ar putea debuta pentru Alaves chiar în partida cu Getafe, ce va avea loc luni seară, de la ora 20:30.

Alaves şi Rangers au ajuns la un numitor comun: jucătorul cotat la 4 milioane de euro va fi împrumutat un sezon în Spania, iar Alaves nu va fi obligată să îl transfere definitiv, în vara lui 2024.

Ianis a dorit extrem de mult să ajungă în La Liga, astfel că Rangers a ratat şi varianta unui transfer, în urma căruia ar fi câştigat şi o sumă importantă de bani, 600.000 de euro de la Maccabi Tel-Aviv. Trabzonsport este un alt club care l-a dorit pe Hagi, în această campanie de mercato.

Reclamă

Antrenorul lui Rangers, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Ianis Hagi, după ce acestas-a declarat nemulţumit de faptul că nu prinde suficiente minute la trupa scoţiană.

„A fost multă agitație cu situația lui Ianis săptămână trecută, așa că am avut o discuție pe care era logic să o avem. El a stat departe de teren un an și noi avem mulți jucători pentru pozițiile pe care el le poate acoperi.

El a vrut să știe dacă va fi un jucător de bază. S-a antrenat bine și, când a jucat, cred că a făcut-o bine, însă recent concurenții săi pe post s-au descurcat excelent.

Reclamă 4 / 0/3

Abdallah, Rabii, Danilo, Dessers și Lammers au marcat. Avem mulți jucători pentru posturile din ofensivă, mai sunt Kemar, Tom Lawrance și Cantwell.

A fost o conversație logică despre minutele pe care le-ar primi și anumite garanții în această privință. Vom vedea. Trebuie să fie decizia corectă pentru Ianis”, a declarat Micahel Beale, conform presei din Scoţia.

Jucătorul de 24 de ani cotat la 4 milioane de euro a fost folosit în acest debut de sezon doar 35 de minute în toate competiţiile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și