Închide meniul

Andrei Raţiu, martorul unor scene incredibile în Getafe – Rayo Vallecano 0-2! Echipa adversă a încheiat meciul în 8 jucători!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 23:43

Reclamă
Andrei Raţiu, martorul unor scene incredibile în Getafe – Rayo Vallecano 0-2! Echipa adversă a încheiat meciul în 8 jucători!

Andrei Raţiu, martorul unor scene incredibile în Getafe - Rayo Vallecano 0-2

Andrei Raţiu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andrei Raţiu a fost martorul unor scene incredibile în Getafe – Rayo Vallecano 0-2! Lăsat pe bancă de antrenorul Francisco Rodriguez, Raţiu a asistat la 3 eliminări ale lui Getafe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul s-a disputat pe arena Civitas Metropolitano, stadionul celor de la Getafe fiind suspendat. Gazdele au rămas în zece din minutul 40, când a fost eliminat Juanmi Latasa, pentru al doilea cartonaş galben.

Andrei Raţiu, martorul unor scene incredibile în Getafe – Rayo Vallecano 0-2!

Oaspeţii au profitat şi au deschis scorul prin Sergio Camello, în minutul 45+1, relatează news.ro. Imediat după pauză, acelaşi Camello a ridicat scorul la 2-0, în minutul 47, iar Getafe a rămas în nouă jucători, arbitrul Jorge Figueroa Vazquez eliminându-l cu roşu direct pe Mason Greenwood, în minutul 50. Greenwood a protestat la o decizie a arbitrului şi a făcut un gest interpretat ca o insultă de central.

În minutul 69, Damian Suarez a primit un galben în timp ce era schimbat cu Alderete, iar pe drumul spre bancă l-a primit şi pe al doilea, devenind cel de-al treilea jucător al lui Getafe eliminat.

Rayo s-a impus cu 2-0 şi este pe locul 11 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Getafe se află pe poziţia a opta, cu 26 de puncte.

Reclamă

Antrenorul lui Rayo Vallecano, Francisco Rodriguez Vilchez, a făcut toate cele 5 modificări în acest meci, dar nu l-a introdus în teren pe Andrei Raţiu.

Echipa lui Ianis Hagi, egalată dramatic, în al şaselea minut de prelungiri, de Real Sociedad! Fiul „Regelui” a rămas pe bancă

Echipa spaniolă Alaves a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea bască Real Sociedad, în etapa a 19-a din La Liga. Românul Ianis Hagi nu a evoluat pentru Alaves.

La San Sebastian, gazdele au rămas în zece încă din prima repriză. Alex Remiro a fost eliminat în minutul 36, cu un cartonaş roşu direct, iar Alaves a reuşit să deschidă scorul din penalty, în minutul 76, prin Luis Rioja, relatează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Real Sociedad a egalat în al şaselea minut de prelungiri, atunci când a marcat Martin Zubimendi. În urma acestei remize, gazdele sunt pe locul 6, cu 32 de puncte. Alaves se află pe locul 15, cu 17 puncte.

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, a făcut toate cele 5 schimbări în acest meci, dar a ales să îl ţină pe bancă pe Ianis Hagi pe întreaga durată a partidei.

În meciul precedent, pierdut de Alaves în prelungiri cu Real Madrid, cu 1-0, Ianis Hagi a fost introdus în teren în minutul 59. Hagi l-a înlocuit atunci pe Jon Guridi.

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu al celor de la Fiorentina! Fundaşul român de 25 de ani s-a transferat în această vară la Rayo Vallecano de la Huesca, dar are şanse mari să îşi schimbe echipa din nou în această perioadă de mercato.

Fiorentina este interesată de serviciile românului , care a impresionat la echipa naţională a României, cu care a obţinut calificarea la EURO 2024, dar şi în cele şase meciuri disputate la Rayo Vallecano.

Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, Andrei Raţiu este urmărit de Fiorentina, iar formaţia din Serie A ia în calcul transferul fundaşului român. Trupa din Florenţa are nevoie de un fundaş dreapta, în condiţiile în care Dodo urmează să revină pe teren abia în luna martie. Raţiu nu este singurul jucător urmărit de Fiorentina, dar pare varianta cea mai bună pentru Italieni, în comparaţie cu Faraoni (Verona), Holm (Atalanta) sau Mazzochi (Salernitana).

„Dodo ar urma să revină pe teren la finalul lui februarie sau la începutul lunii martie. Între timp, Fiorentina caută o alternativă pentru Kayode, iar numele care apare din străinătate este cel al lui Andrei Rațiu, un român de 25 de ani, care joacă la Rayo Vallecano.

Reclamă

Rațiu nu a prins multe minute în La Liga de la începutul sezonului – numai 260 – chiar dacă recent a fost titular și a jucat 80 de minute împotriva Valenciei. El este deținut în coproprietate cu Villarreal, echipa la care a crescut, care are și o clauză de răscumpărare.

Există concurență pentru Rațiu, însă el rămâne o variantă mai viabilă decât cele din Italia, cum ar fi Faraoni de la Verona, Holm de la Atalanta sau Mazzocchi de la Salernitana”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și