Închide meniul

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 15:40

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu

Andrei Raţiu, în timpul unui meci / Profimedia

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu al celor de la Fiorentina! Fundaşul român de 25 de ani s-a transferat în această vară la Rayo Vallecano de la Huesca, dar are şanse mari să îşi schimbe echipa din nou în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiorentina este interesată de serviciile românului , care a impresionat la echipa naţională a României, cu care a obţinut calificarea la EURO 2024, dar şi în cele şase meciuri disputate la Rayo Vallecano.

Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu!

Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, Andrei Raţiu este urmărit de Fiorentina, iar formaţia din Serie A ia în calcul transferul fundaşului român. Trupa din Florenţa are nevoie de un fundaş dreapta, în condiţiile în care Dodo urmează să revină pe teren abia în luna martie. Raţiu nu este singurul jucător urmărit de Fiorentina, dar pare varianta cea mai bună pentru Italieni, în comparaţie cu Faraoni (Verona), Holm (Atalanta) sau Mazzochi (Salernitana).

„Dodo ar urma să revină pe teren la finalul lui februarie sau la începutul lunii martie. Între timp, Fiorentina caută o alternativă pentru Kayode, iar numele care apare din străinătate este cel al lui Andrei Rațiu, un român de 25 de ani, care joacă la Rayo Vallecano.

Rațiu nu a prins multe minute în La Liga de la începutul sezonului – numai 260 – chiar dacă recent a fost titular și a jucat 80 de minute împotriva Valenciei. El este deținut în coproprietate cu Villarreal, echipa la care a crescut, care are și o clauză de răscumpărare.

Reclamă

Există concurență pentru Rațiu, însă el rămâne o variantă mai viabilă decât cele din Italia, cum ar fi Faraoni de la Verona, Holm de la Atalanta sau Mazzocchi de la Salernitana”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Andrei Raţiu, mesaj superb pentru „tricolori”

Andrei Raţiu a declarat că visul său a fost să se califice alături de România la un turneu final, pentru a-şi vedea părinţii în tribune. Fundaşul a mai mărturisit că grupa României este una dificilă, iar „tricolorii” trebuie să fie concentraţi încă de la primul meci, atunci când vor înfrunta câştigătoarea play-off-ului B.

Raţiu a mai declarat că nu a luat în calcul niciodată să evolueze pentru naţionala Spaniei, în ciuda faptului că s-a mutat din România încă de la şase ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus atunci că visul meu este să îmi văd părinții în tribune la un turneu final și că asta se va întâmpla vara viitoare. Uite că așa va fi. E o grupă foarte grea, niciun meci nu va fi ușor. Trebuie să fim concentrați de la primul meci. Probabil că în grupă va ajunge și Ucraina.

Prima amintire cu mingea de fotbal este la Unirea, în satul bunicilor, aveam 4-5 ani și mă jucam cu bunicul meu. Cred că datorită lui am ajuns să joc fotbal, ne uitam la meciuri împreună, la televizor. La 6 ani am venit în Spania. Cu părinții am vorbit mereu în limba română, asta m-a ajutat să nu uit limba. Niciodată nu am luat în calcul să joc pentru Spania, mereu m-am gândit la România. Pentru mine e foarte emoționant momentul de la imn. Mai ales când jucăm acasă. Mi se face pielea de găină, mă gândesc la multe lucruri și, sincer, îmi vine să și plâng”, a declarat Andrei Raţiu, conform frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și