Închide meniul

Arda Guler a fost prezentat de Real Madrid! Cum a fost convins „Messi al Turciei” să vină pe Santiago Bernabeu

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 15:01

Reclamă
Arda Guler a fost prezentat de Real Madrid! Cum a fost convins „Messi al Turciei să vină pe Santiago Bernabeu

Arda Guler a fost prezentat de Real Madrid

Arda Guler a fost prezentat de Real Madrid / Profimedia

Arda Guler a fost prezentat de Real Madrid! Tânărul de 18 ani transferat de la Fenerbahce a susţinut prima conferinţă de presă din calitate de jucător al madrilenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia din capitala Spaniei a plătit 20 de milioane de euro pentru transferul lui Arda Guler, cel supranumit „Messi al Turciei”. De asemenea, Fenerbahce a păstrat şi 20% din drepturile federative ale jucătorului.

Arda Guler a fost prezentat de Real Madrid! Cum a fost convins „Messi al Turciei” să vină pe Santiago Bernabeu

Noul jucător de la Real Madrid a fost dorit şi de Barcelona, dar a recunoscut că orice altă ofertă şi-a pierdut din valoare în momentul în care a intrat pe fir echipa de pe Santiago Bernabeu:

„Multe echipe şi-au manifestat interesul pentru mine şi au prezentat oferte. În momentul în care a apărut Real Madrid, toate celelalte oferte şi-au pierdut din valoare. Vreau să fiu o legendă la Real Madrid”, a declarat Arda Guler, la prezentarea oficială la Real Madrid.

Reclamă

Arda Guler a dezvăluit şi conversaţia pe care a avut-o cu Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

„Antrenorul m-a sunat şi mi-a spus că vrea să mă vadă. Mi-a spus unde mă va introduce. Am vorbit mult cu el”, a mai spus Guler.

Tânărul de 18 ani a ajuns la Fenerbahce în anul 2019, atunci când a fost adus de la Genclerbirligi pentru suma de 25.000 de euro. Sezonul trecut, Arda Guler a evoluat în 35 de partide pentru Fenerbahce în toate competiţiile. El a marcat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

La naţionala Turciei, Guler a debutat pe 19 noiembrie 2022 şi a strâns deja patru convocări, marcând şi un gol. El a făcut saltul la naţionala de seniori direct de la reprezentativa U17 a Turciei.

Arda Güler, mesaj emoționant pentru fanii lui Fenerbahce

Arda Güler a avut un mesaj emoționant pentru fanii lui Fenerbahce, după ce s-a transferat la Real Madrid. Tânărul jucător a postat un videoclip pe rețelele de socializare, la care a adăugat o descriere dedicată fanilor echipei din Istanbul, la care acesta a fost legitimat, până să semneze cu clubul din capitala Spaniei.

„E timpul să îmi iau rămas bun de la Fenerbahce. Este clubul alături de care am trăit cele mai frumoase clipe din viața mea. Nu voi uita niciodată momentul în care am îmbrăcat pentru prima dată tricoul cu numărul 10.

Este greu să îmi iau rămas bun, dar a trebuit să iau această decizie pentru a-i face mândrii pe toți cei care cred în mine. Pot demonstra că tinerii din Turcia pot realiza orice își pun în minte.

Sunt veșnic recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi. Fenerbahce mi-a deschis ușa către echipa națională, m-a făcut să trăiesc un vis, nu voi uita niciodată aceste lucruri. Mult noroc, Fenerbahce!”, a fost mesajul publicat de Arda Güler, pe pagina sa de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și