Închide meniul
Foto

Atletico Madrid l-a transferat pe Sergio Reguilon, dar iubita fotbalistului a atras toate privirile. Marta Diaz, ”talismanul norocos” al vedetei de 25 de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2022, 14:19

Atletico Madrid l-a transferat pe Sergio Reguilon, dar iubita fotbalistului a atras toate privirile. Marta Diaz, ”talismanul norocos” al vedetei de 25 de milioane de euro

Sursa foto: martaa_diiaz Instagram

Atletico Madrid l-a transferat pe Sergio Reguilon, dar iubita fotbalistului a fost cea care a atras toate privirile. Marta Diaz a făcut furori la prezentarea ofcială a fundașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 25 de milioane de euro, Sergio Reguilon a revenit în capitala Spaniei de la Tottenham. Fundașul de 25 de ani a fost împrumutat la echipa lui Diego Simeone.

Atletico Madrid l-a transferat pe Sergio Reguilon, dar iubita fotbalistului a fost cea care a atras toate privirile

Marta Diaz, ”talismanul norocos” al noului fotbalist de la Atletico Madrid, a atras toate privirile la prezentarea acestuia.

Îmbrăcată cu o rochie mulatră, care i-a scos în evidență formele, tânăra a făcut furori. Imaginile au făcut înconjurul internetului, iar fanii l-au ”felicitat” pe fotbalist.

Karim Benzema, desemnat jucătorul anului

Karim Benzema a fost desemnat jucătorul anului. Atacantul campioanei Europei, Real Madrid, a fost premiat de UEFA în cadrul ceremoniei de la Istanbul care a fost prilejuită de tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League.

Reclamă

Francezul care a fost golgheterul ultimei ediţii a Ligii, câştigată pentru a 14-a oară de Real Madrid, cu 15 reuşite. Pentru acest premiu mai erau nominalizaţi Thibaut Courtois şi Kevin de Bruyne.

Benzema a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în Liga Campionilor. El a câştigat pentru a cincea oară în carieră cel mai râvnit trofeu. În 2022, Benzema a câştigat şi campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei.

Antrenorul anului în fotbalul masculin a fost ales Carlo Ancelotti (Real Madrid). Italianul a revenit la Real Madrid vara trecută şi a câştigat în acest an campionatul Spaniei. În plus, el a devenit primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid

Vinicius Junior şi-a făcut planuri uriaşe la Real Madrid. Marcatorul unicului gol din finala cu Liverpool a spus că vrea să câştige numai puţin de 6 Ligi ale Campionilor în tricoul celor de la Real Madrid.

Vinicius Junior a decis de unul singur finala UEFA Champions League cu Liverpool.

„A fost un moment important pentru noi, pentru mine, pentru toată echipa. După un sezon foarte bun, trebuia să îl încheiem cu o victorie în finală. De asta m-am bucurat la maxim de ea. Să marchez golul decisiv a fost un sentiment unic. 

Admir jucătorii care au realizat atât de multe la club, la cel mai mare club din  lume.  Vreau să câștig cinci sau șase trofee Champions League și să fiu la fel de influent ca unii dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul lui Real Madrid„, a declarat brazilianul, citat de Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și