Închide meniul

Barcelona, revenire fantastică în meciul cu Celta Vigo! Trei goluri în opt minute marcate de catalani

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 21:53

Reclamă
Barcelona, revenire fantastică în meciul cu Celta Vigo! Trei goluri în opt minute marcate de catalani

Barcelona, revenire fantastică în meciul cu Celta Vigo

Jucătorii Barcelonei, în timpul unui meci/ Profimedia

Barcelona a avut o revenire fantastică, în duelul de campionat cu Celta Vigo. Catalanii au revenit de la scorul de 0-2 şi au reuşit să marcheze trei goluri, în doar opt minute, pentru a obţine astfel toate cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona rămâne invincibilă în acest sezon de La Liga, şi după duelul cu Celta Vigo, din etapa a şasea. Catalanii au urcat pe primul loc, cel puţin până la partida celor de la Real Madrid.

Barcelona, revenire fantastică în meciul cu Celta Vigo

Barcelona s-a văzut condusă de Celta Vigo în minutul 19, după ce Larsen a deschis scorul. Ulterior, Celta a majorat diferenţa în repriza secundă, în minutul 76, prin Douvikas.

În minutul 81, Barcelona a reuşit să reducă din diferenţă prin Robert Lewandowski, atacantul punctând cu un lob peste portar, din pasa lui Joao Felix.

Cinci minute mai târziu, Lewandowski a reuşit dubla, după centrarea lui Joao Cancelo. Golgheterul polonez a marcat cu un şut bine plasat, din centrul careului.

Reclamă

În minutul 89, Joao Cancelo a completat revenirea de vis a Barcelonei. Fundaşul transferat în vară de la Manchester City i-a adus lui Xavi toate cele trei puncte. Gavi a centrat perfect în careu, iar Cancelo a punctat cu o reluare de lângă apărătorii Celtei Vigo.

Graţie succesului dramatic cu Celta Vigo, Barcelona a acumulat 16 puncte în clasamentul din Spania, iar în etapa viitoare, de la mijlocul săptămânii, se va duela cu Mallorca.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski traversează şi el un sezon de vis la Barcelona. Atacantul polonez a reuşit să marcheze şase goluri şi să ofere patru assit-uri, în cele şapte meciuri bifate, în toate competiţiile.

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025. Antrenorul catalanilor s-a înțeles cu oficialii clubului și și-a prelungit înțelegerea.

Antrenorul de 43 de ani a semnat noua înțelegere cu echipa „blaugrana” la 3 zile după debutul perfect în grupele UEFA Champions League. Barcelona s-a impus, pe teren propriu, cu 5-0 în fața celor de la Antwerp, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Tehnicianul poate însă să își mai prelungească înțelegeea cu încă un an, bineînțeles dacă își va dori acest lucru. Contractul semnat la 3 zile de la meciul cu Antwerp este valabil până în luna iunie a anului 2025.

Xavi a sosit pe banca Barcelonei în luna noiembrie a anului 2021. În cariera sa de antrenor și-a trecut în palmares două trofee alături de echipa „blaugrana”. Este vorba despre un titlu de campion în La Liga, dar și despre Supercupa Spaniei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și