Închide meniul

Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Cum se apără antrenorul lui Real Madrid: „Problema mea e echipa”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 11:30

Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Cum se apără antrenorul lui Real Madrid: „Problema mea e echipa

Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Cum se apără antrenorul lui Real Madrid: "Problema mea e echipa"

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Antrenorul lui Real Madrid este acuzat de Parchetul Provincial din capitala Spaniei de fraudă fiscală în valoare de peste un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parchetul Provincial din Madrid a cerut patru ani şi nouă luni de închisoare pentru Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală în valoare de peste un milion de euro în anii 2014 şi 2015, însă antrenorul echipei Real Madrid a afirmat că este calm, în aşteptarea procesului, a cărui dată nu se cunoaşte încă.

Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Cum se apără antrenorul lui Real Madrid

„Este o poveste veche, care sper să se rezolve în curând”, a declarat antrenorul italian în vârstă de 64 de ani, miercuri seara, după remiza 1-1 cu RB Leipzig, care a dus Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, citat de news.ro.

„Nu am nicio problemă, sunt foarte calm în această privinţă. Singura mea problemă în acest moment este că echipa mea trebuie să joace mai bine”, a spus Ancelotti.

Într-un comunicat, procuratura a precizat că „solicită patru ani şi nouă luni de închisoare” împotriva antrenorului, acuzat că a fraudat Fiscul spaniol cu peste un milion de euro în anii 2014 şi 2015.

Reclamă

Potrivit Marca, el nu şi-a declarat veniturile din drepturi de imagine.

Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga

Jude Bellingham a răbufnit la adresa conducerii La Liga. După ce Real Madrid s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, la capătul unui retur extrem de echilibrat cu Leipzig, încheiat la egalitate, scor 1-1, Jude Bellingham a vorbit despre scandalul de la finalul partidei cu Valencia.

Internaţionalul englez a fost eliminat după fluierul final pentru că a prostestat şi ar fi înjurat, atunci când s-a plâns arbitrului Gil Manzano, după ce acesta a fluierat înainte ca madrilenii să trimită mingea în poartă în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a primit două etape de suspendare în La Liga în urma cartonaşului roşu primit. Real Madrid a făcut apel împotriva deciziei, dar formaţia de pe Santiago Bernabeu nu a avut câştig de cauză, astfel încât englezul va rata următoarele două meciuri din campionat.

Bellingham nu este de acord cu cele două etape de suspendare şi consideră că La Liga a folosit acest scandal pentru a da un exemplu:

„Nu am spus nimic jignitor. Nu am spus nimic diferit de colegii mei şi cred că vor să dea un exemplu cu mine pentru că sunt nou. Sunt responsabil pentru acţiunile mele şi nu sunt mândru, dar cred că două etape de suspendare sunt ridicole. Dar dacă trebuie să stau două etape, o să îmi asum şi o să îmi susţin colegii din tribune”, a declarat Jude Bellingham, citat de dailymail.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și