Închide meniul

Carlo Ancelotti, în extaz la Real Madrid: “E, poate, cea mai bună echipă pe care am antrenat-o!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 octombrie 2022, 9:57

Reclamă
Carlo Ancelotti, în extaz la Real Madrid: “E, poate, cea mai bună echipă pe care am antrenat-o!”

Carlo Ancelotti a doborât un record uluitor în UEFA Champions League

Carlo Ancelotti, în timpul unui meci disputat de Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti este în extaz la Real Madrid. “Galacticii” se află într-o formă excelentă și merg “ceas” atât în campionat, cât și în UEFA Champions League. Trupa de pe Santiago Bernabeu este lider în La Liga și este cu gândul la un nou titlu. “Los Blancos” au învins-o aseară pe Sevilla cu 3-1, în etapa a 11-a, iar Ancelotti a avut un discurs impresionant la adresa elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real stă bine și pe plan extern. Madrilenii și-au asigurat deja calificarea în primăvara UEFA Champions League.

Carlo Ancelotti, în extaz la Real Madrid: “E, poate, cea mai bună echipă pe care am antrenat-o!”

La conferința de presă, Carlo Ancelotti a vorbit la superlativ despre echipa sa. Italianul simte că are toată susținerea jucătorilor săi, iar din acest motiv lucrurile merg atât de bine pe Santiago Bernabeu.

„E o echipă pe care îmi place să o antrenez. Jucătorii nu-mi fac probleme și cred în ceea ce facem aici. Ca echipă, este una dintre cele mai bune din cariera mea, dacă nu cea mai bună”, a spus Carlo Ancelotti, la conferința de presă.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 împotriva Sevillei, în duelul de sâmbătă. Luka Modric a deschis scorul în minutul 5, iar la pauză trupa lui Carlo Ancelotti conducea cu 1-0.

Reclamă
Reclamă

Andaluzii au restabilit egalitatea în debutul reprizei a doua, prin Erik Lamela. “Galacticii” au forțat pe final și au reușit să mai înscrie de două ori. Lucas a făcut 2-1 pe tabelă în minutul 79. Două minute mai târziu, Federico Valverde a ieșit la rampă și a închis tabela, după un assist oferit de Marco Asensio.

Chiar și fără proaspătul Balon de Aur, Karim Benzema, Real Madrid și-a asigurat cele 3 puncte și s-a distanțat în fruntea clasamentului din La Liga, la 6 lungimi de Barcelona. Catalanii joacă în această etapă cu Athletic Bilbao, pe Camp Nou.

Câți bani va încasa Karim Benzema din partea lui Real Madrid, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022

S-a aflat câți bani va încasa Karim Benzema din partea lui Real Madrid, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022. Atacantul francez, în vârstă de 34 de ani, a cucerit în premieră prestigiosul trofeu și a intrat în istoria fotbalului.

Reclamă

Conducerea de pe Santiago Bernabeu, în frunte cu președintele Florentino Perez, îi va oferi o recompensă răsunătoare lui Benzema pentru realizarea sa fabuloasă.

Benzema a marcat pe bandă rulantă pentru Real Madrid în sezonul 2021/2022 și a contribuit decisiv la câștigarea titlului în La Liga și a trofeului UEFA Champions League.

Din acest motiv, Florentino Perez este pregătit să “spargă” banca pentru atacantul francez. Potrivit cotidianului As, Real Madrid îi va acorda lui Benzema un bonus uriaș, în valoare de aproape 1 milion de euro, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022.

În plus, performanța extraordinară a francezului poate grăbi prelungirea contractului cu Real Madrid până în 2024. Actuala înțelegere a internaționalului de 34 de ani expiră în vara anului viitor.

Karim Benzema este al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo, cu 328 de goluri.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și