Închide meniul

Ce a spus Valentin „Taty” Castellanos după ce a înscris 4 goluri în poarta lui Real Madrid! Galacticii, umiliţi de Girona

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 8:20

Ce a spus Valentin Taty” Castellanos după ce a înscris 4 goluri în poarta lui Real Madrid! Galacticii, umiliţi de Girona

Ce a spus Valentin „Taty” Castellanos după ce a înscris 4 goluri în poarta lui Real Madrid

Valentin ,,Taty” Castellanos

A fost cea mai frumoasă noapte pentru atacantul de 24 de ani al Gironei. Iată ce a spus Valentin „Taty” Castellanos după ce a înscris 4 goluri în poarta lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Taty” Castellanos a înscris în minutele 12, 24, 46 și 62.

Ce a spus Valentin „Taty” Castellanos după ce a înscris 4 goluri în poarta lui Real Madrid

Este o fericire. O noapte de vis. Nu mi-am imaginat asta niciodată. Îmi amintesc de familia mea, de oamenii din Argentina, din Mendoza, care mă susțin mereu.

A fost un vis să marchez contra lui Real Madrid. Imaginează-ți, de patru ori.

Vorbim despre cei mai buni din lume (n.r. cei de la Real Madrid). Am jucat foarte bine. Trebuia să câștigăm și am reușit”, a declarat Valentin Castellanos la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Valentin „Taty” Castellanos este cotat la 10 milioane de euro. Este de aşteptat ca această cotă să crească după evoluţia de vis din meciul cu Real Madrid.

Carlo Ancelotti, extrem de dezamăgit după umilinţa cu Girona

Fără Thibaut Courtois şi Karim Benzema, Real Madrid a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Girona, care s-a impus cu un incredibil 4-2. Toate golurile echipei Girona au fost marcate de Castellanos, în minutele 12, 24, 46, 62. Pentru Real au punctat Vinicius (34) şi Lucas (85).

„Don Carlo” a fost extrem de dezamăgit după umilinţa echipei sale cu Girona.

Reclamă 4 / 0/3

E ușor de explicat scorul. Nu am mai fost la fel de agresivi. Ne-au lipsit agresivitatea și determinarea, nu am jucat bine fără minge, le-am lăsat adversarilor foarte multe spații. Ne-au dat două goluri la primele lor două acțiuni.

E inexplicabil, totuși, cum am primit goluri, nu am fost deloc agresivi în dueluri, am eșuat pe tranziție. Apoi, la începutul părții secunde, a venit golul trei, care ne-a ‘tăiat’ picioarele.

E dureros un asemenea eșec, dar trebuie să ne ridicăm rapid, pentru că avem pentru ce lupta. Jucătorii au încercat, în multe momente, să rezolve individual fazele. Trebuie să fim o echipă! Dacă jucăm în echipă, câștigăm. Uneori, calitatea individuală nu este suficientă pentru a câștiga.

Meciul ăsta nu a arătat adevărata față a Realului. Nu am fost noi în seara asta. Ne prezentăm scuzele. Trebuie să jucăm ultimele meciuri ale sezonului ca o echipă”, a spus Carlo Ancelotti la finalul partidei.

Carlo Ancelotti se pregăteşte de semifinalele Ligii Campionilor

Marele obiectiv al echipei lui Carlo Ancelotti este să câştige, pentru al doilea an consecutiv, UEFA Champions League. Real Madrid – Manchester City şi Milan – Inter sunt semifinalele Ligii Campionilor. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Real Madrid şi Manchester City se întâlnesc în semifinale.

Vor fi două semifinale de foc în Liga Campionilor. Real Madrid şi Manchester City, dar şi derby-ul milanez dintre Milan şi Inter vor oferi un adevărat spectacol. Real Madrid, care este şi deţinătoarea trofeului, s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe Chelsea în sferturile de finală. Echipa lui Carlo Ancelotti a obţinut o „dublă” victorie cu 2-0.

Manchester City a trecut şi ea de Bayern Munchen , într-un mod mai clar decât se aştepta toată lumea. După victoria din tur cu 3-0, echipa lui Pep Guardiola a remizat în returul de la Munchen, scor 1-1.

Reclamă

Italia este sigură că va avea o echipă în finală. Milan – Inter este duelul din semifinale. Formaţia lui Stefano Pioli a eliminat pe Napoli, după o dublă manşă intensă. După victoria de la Milano cu scorul de 1-0, Milan a obţinut o remiză la Napoli şi a obţinut calificarea în semifinale.

 

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și