Închide meniul

Ce au scris cei de la Alaves despre Ianis Hagi după evoluţia fiului „Regelui” cu Belarus

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 13:17

Ce au scris cei de la Alaves despre Ianis Hagi după evoluţia fiului „Regelui cu Belarus

Ce au scris cei de la Alaves despre Ianis Hagi după evoluţia fiului "Regelui" cu Belarus

Ianis Hagi, în meciul cu Belarus / Hepta

Cei de la Alaves au scris despre evoluţia lui Ianis Hagi în meciul cu Belarus. Spaniolii au fost lapidari, referindu-se doar la momentul introducerii lui Ianis Hagi pe teren şi la rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu a avut o evoluţie prea bună în meciul cu Belarus. Fiul lui Gică Hagi a fost criticat pentru prestaţia lui în meciul transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce au scris cei de la Alaves despre Ianis Hagi după evoluţia fiului „Regelui” cu Belarus

Egal fără goluri între România lui Ianis Hagi și Belarus, în calificările pentru EURO 2024. Hagi a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 62”, au scris cei de la Alaves, pe contul lor de Twitter.

Un fost campion al României l-a făcut praf pe Ianis Hagi după Belarus – România 0-0. El a susținut că Ianis Hagi beneficiază de avantajul numelui tatălui său.

Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”, a scris pe Facebook Silviu Ilie, fost campion al Ligii 1 cu Oţelul Galați.

Reclamă

În vârstă de 35 de ani acum, Silviu Ilie a câştigat campionatul României cu Oțelul Galați în sezonul 2010-2011. El a evoluat pentru moldoveni în perioadele 2005-2014 și 2017-2018.

Cum arată clasamentul în Grupa I, după ce tricolorii au smuls un singur punct la Budapesta

Tricolorii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024, în urma meciului de la Budapesta cu Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Edi Iordănescu au ratat din toate poziţiile în meciul care s-a disputat, cu porţile închise, la Budapesta. Denis Alibec şi Nicolae Stanciu nu au reuşit să îl învingă pe Ignatovich. Ianis Hagi a intrat pe teren după mai mult de o oră de joc, alături de Olimpiu Moruțan. Cei doi nu au reușit însă să modifice tabela.

Tricolorii au rămas neînvinşi în grupă, dar s-au apropiat la un singur punct de Elveţia. Belarus este pe penultimul loc în grupă.

Clasamentul Grupei I

  • 1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
  • 2. România – 7 meciuri – 13 puncte
  • 3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
  • 4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
  • 5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
  • 6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Pentru România urmează meciul de peste trei zile, cu Andorra. Luna viitoare, tricolorii se vor lupta pentru calificarea la EURO 2024 cu Israel (în deplasare) şi cu Elveţia (acasă).

Belarus – România 0-0

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

România a dominat partida de la Budapesta, disputată cu porţile închise, pe stadionul Ujpest, iar Stanciu a ratat prima ocazie a tricolorilor în minutul 9, din pasa lui Alibec.

Elevii lui Edi Iordănescu au cerut şi un penalty, în minutul 17, dar arbitrul nu a acordat nimic. În minutul 54 Răzvan Marin a şutat bine de la distanţă, iar în minutul 68 Stanciu a trimis pe lângă poartă.

Pe final, adversarii au presat şi Moldovan a scos şutul lui Kontsevoi, din minutul 86. Atacurile tricolore au fost sterile şi meciul s-a încheiat fără gol marcat.

Reclamă

În celălalt meci din grupa I, Kosovo a învins Andorra, în deplasare, cu scorul de 3-0, după golurile marcate de Rashica (min. 26, 71) şi Zeqiri (min. 83).

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și