Închide meniul

Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi, pentru a reveni pe Camp Nou! Anunţul făcut de jurnaliştii catalani

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2023, 13:27

Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi, pentru a reveni pe Camp Nou! Anunţul făcut de jurnaliştii catalani

Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi, pentru a reveni pe Camp Nou

Lionel Messi, la ultima conferinţă susţinută la Barcelona / Profimediaimages

  • Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona
  • Ce contract i-au pregătit catalanii

Catalanii de la Mundo Deportivo anunţă ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi, pentru a-l convinge să revină la echipa cu care a câştigat 10 titluri în La Liga şi 4 trofee UEFA Champions League. Argentinianul în vârstă de 35 de ani tocmai a câştigat titlul cu PSG în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deţinătorul a şapte Baloane de Aur rămâne liber de contract pe 30 iunie şi nu ia în calcul să semneze o nouă înţelegere cu campioana Franţei. Este tentat cu o ofertă colosală, de 500 de milioane de euro, de arabii de la Al Hilal. Şi Barcelona insistă pentru Messi.

Ce contract i-a pregătit Barcelona lui Lionel Messi

Potrivit mundodeportivo.com, care citează surse din anturajul atacantului, Barcelona l-a anunţat pe Lionel Messi şi pe tatăl acestuia, Jorge Messi, ce contract poate oferi. Gruparea de pe Camp Nou poate asigura un salariu anual de aproximativ 22 de milioane de euro.

Reclamă

Prima propunere înaintată de Barcelona este una în care Messi ar urma să încaseze cu exact un euro mai mult decât actualul golgheter al liderului din Spania, Robert Lewandowski. Reprezentanţii clubului aşteaptă undă verde din partea La Liga pentru planul de fezabilitate. Abia atunci va putea să formuleze şi o ofertă scrisă pentru Leo Messi.

Joan Laporta este încrezător ca va avea câştig de cauză şi că va primi acceptul de a-l oferta pe Messi. Asigură că simpla prezenţă a argentinianului pe Camp Nou va creşte veniturile cu 25%. Barcelona are grave probleme financiare, iar revenirea golgheterului all-time ar putea revigora pe plan financiar clubul.

Reclamă

Aş vrea să joc cu el aici! Messi şi-a schimbat stilul în ultimii ani, este mai uşor să evoluezi alături de jucători care înţeleg fotbalul atât de profund precum o face el. Leo gândeşte diferit, se poziţionează diferit pe teren, joacă mingea altfel. Are un simţ unic, cu siguranţă ne-ar fi de mare folos.

Eu sunt mândru de sezonul nostru. Câștigarea campionatului și a Supercupei reprezintă o mare realizare. Acest titlu are un gust diferit de cele câștigate cu Bayern. Și am câștigat opt la rând. Iată-ne în tranziție. Construim ceva nou„, a declarat Robert Lewandowski pentru jurnalistul Tomasz Wlodarczyk.

Rămâne de văzut dacă Messi va refuza milioanele şeicilor. Al Hilal şi-a mărit oferta iniţială de 400 de milioane de dolari, pe care i-o făcuse argentinianului. Acum pune la bătaie 500 de milioane de dolari pe an. Anunţul a fost făcut de forbes.com, care a preluat informaţia de la omul de afaceri catalan Jaume Roures. Messi ar putea câştiga 1.370.000 de euro în fiecare zi de contract şi 57.000 de euro în fiecare oră!

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, cel mai titrat jucător din istorie

Lionel Messi a devenit cel mai titrat jucător din istorie după ce a câştigat, matematic, titlul cu PSG. Starul argentinian în vârstă de 35 de ani a şi marcat în remiza cu Strasbourg, scor 1-1, care a încheiat definitiv calculele în Ligue 1. Pentru PSG a fost cel de-al 11-lea trofeu de campioană. Nimeni nu a mai reuşit aşa ceva în Franţa!

Bucuria lui Messi a fost cu atât mai mare cu cât a reuşit o performanţă uriaşă. A câştigat al 43-lea trofeu din cariera de jucător şi a egalat recordul all-time care îi aparţinea chiar unui fost coechipier de la Barcelona, Dani Alves.

Cu golul marcat împotriva celor de la Strasbourg, Messi a spulberat un record care îi aparţinea lui Cristiano Ronaldo. Argentinianul a ajuns la 496 de goluri marcate în 547 de meciuri din cele mai importante cinci campionate ale Europei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul