Închide meniul

Ce ofertă îi face Barcelona lui Lionel Messi. Conducătorii de pe Camp Nou şi-au făcut toate calculele şi pregătesc asaltul final!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 12:26

Ce ofertă îi face Barcelona lui Lionel Messi. Conducătorii de pe Camp Nou şi-au făcut toate calculele şi pregătesc asaltul final!

Ce ofertă îi face Barcelona lui Lionel Messi

Lionel Messi, în timpul ultimei conferinţe la Barcelona / Profimediaimages

  • Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona
  • Care este planul lui Joan Laporta

S-a aflat ce ofertă îi face Barcelona lui Lionel Messi. Catalanii îşi doresc cu orice preţ ca starul argentinian în vârstă de 35 de ani să revină pe Camp Nou şi să îşi încheie cariera sub comanda lui Xavi. Şefii clubului şi-au făcut toate calculele şi pregătesc asaltul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu îşi mai doreşte să rămână la PSG şi va deveni liber de contract pe 30 iunie. Huiduit de fanii de pe Parc des Princes la ultimele meciuri, deţinătorul a şapte Baloane de Aur este tentat să se întoarcă la clubul cu care a obţinut cele mai importante performanţe.

Ce ofertă îi face Barcelona lui Lionel Messi

Potrivit mundodeportivo.com, planul lui Joan Laporta este să îl convingă pe Messi cu o ofertă spectaculoasă. Îi propune o înţelegere valabilă pe 2 sezoane, chiar dacă Messi va împlini 36 de ani în luna iunie. Şi Xavi face presiuni la atacantul argentinian, cu care discută cu regularitate.

Reclamă

Chiar dacă are grave probleme financiare şi a fost nevoită să îşi reducă serios plafonul salarial, Barcelona are un as în mânecă. Venirea lui Messi ar putea să o scoată din criză şi să genereze venituri mai mari cu cel puţin 25%. Cele mai îndrăzneţe prognoze interne sunt chiar de 33%. Ar fi astfel vorba de un impact al încasărilor cuprins între 250 şi 300 de milioane de euro.

Rentabilitatea economică ar fi stratosferică„, anunţă surse din interiorul clubului. Mai mult, catalanii consideră că brandul Messi ar genera mai mult decât „Air Jordan”, având în vedere că fotbalul are un public mai larg decât baschetul.

Reclamă

Lionel Messi a reuşit performanţe uriaşe în tricoul Barcelonei. A câştigat 10 titluri în La Liga şi a ridicat de patru ori trofeul UEFA Champions League. Pentru catalani a jucat în 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri.

Robert Lewandowski îl aşteaptă pe Lionel Messi la Barcelona

Robert Lewandowski a anunţat că îl aşteaptă pe Lionel Messi (35 de ani) la Barcelona. Golgheterul catalanilor a oferit declaraţii emoţionante la finalul meciului Barcelona – Girona, scor 0-0, ultimul din etapa a 28-a din La Liga.

Lewandowski speră ca, de sezonul viitor, să facă cuplu în atac cu Messi. Starul argentinian mai are contract cu PSG până pe 30 iunie şi a refuzat propunerile primite de la şeicul Nasser Al-Khelaifi.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Messi pe Camp Nou şi nu s-a ferit de cuvinte. Îşi doreşte ca oficialii blaugrana să îl convingă să îşi încheie cariera la echipa cu care a cucerit patru trofee UEFA Champions League.

„Messi aparține Barcelonei și, dacă se va întoarce, va fi ceva incredibil. Știm că locul lui este aici, în Barcelona. Nu știu ce se va întâmpla, dar sper că vom putea juca împreună sezonul viitor.

Știm că Barcelona nu a câștigat La Liga în ultimii ani și suntem pe drumul cel bun. Dacă vom câștiga titlul, mulți jucători vor avea mare încredere. Cu toții lucrăm pentru a progresa. Suntem concentrați pe La Liga și avem puncte de câștigat, dar nu ne gândim la diferența faţă de Real Madrid. Trebuie să marcăm goluri și să-i faceți fericiți pe fani. Eu și colegii mei de echipă lucrăm din greu pentru a câștiga titlul„, a declarat Robert Lewandowski.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul