Închide meniul

Ce riscă Joan Laporta după ce a dat năvală peste arbitri în vestiar! Preşedintele Barcelonei şi-a ieşit din minţi după eşecul cu Real Madrid din El Clasico

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 14:18

Ce riscă Joan Laporta după ce a dat năvală peste arbitri în vestiar! Preşedintele Barcelonei şi-a ieşit din minţi după eşecul cu Real Madrid din El Clasico

Ce riscă Juan Laporta după ce a dat năvală peste arbitri în vestiar. Incidente la finalul meciului Real Madrid - Barcelona 3-1

Joan Laporta, preşedinte Barcelona / Profimediaimages

S-a aflat ce riscă Juan Laporta după ce a dat năvală peste arbitri în vestiar. Preşedintele grupării blaugrana a cedat nervos la finalul derby-ului Real Madrid – Barcelona, de pe Santiago Bernabeu. Acesta a cerut explicaţii după eşecul din El Clasico, scor 1-3, din etapa a 9-a din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de deciziile luate de brigada condusă de Jose Sanchez, Laporta nu a mai rezistat şi a intrat peste arbitri în vestiar. A acuzat că au fost luat decizii care au defavorizat-o clar pe Barcelona.

Ce riscă Joan Laporta după ce a dat năvală peste arbitri în vestiar

La capitolul „alte incidente”, arbitrul a notat în raport: „Odată ce meciul s-a încheiat și întreaga echipă de arbitri a ajuns în interiorul vestiarului, președintele FC Barcelona, domnul Joan Laporta Estruch, a solicitat, în mod repetat, explicații despre unele situații din meci. A fost invitat să părăsească vestiarul arbitrului„.

Potrivit jurnaliştilor de la mundodeportivo.com, Joan Laporta poate scăpa ieftin fiind vorba de prima abatere. „Cei a căror conduită este contrară sportivităţii, vor primi o suspendare de la patru la zece meci şi o amendă cuprinsă între 602 şi 3.006 euro„, este articolul la care poate fi încadrat oficialul catalanilor.

Fanii Barcelonei nu au de ce să îşi facă griji după ce au aflat ce riscă Joan Laporta, care i-a apostrofat pe arbitri. Sursa citată aminteşte că există şi un precedent. În prima etapă a sezonului din La Liga, preşedintele celor de la Sevilla, Jose Castro, a intrat peste arbitri în vestiar şi a răbufnit la adresa arbitrului Carlos del Cerro. Acesta a primit o amendă de 602 euro în baza articolului 133 din regulament.

Reclamă

Xavi, prima reacție după înfrângerea din El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1

Xavi a oferit prima reacție după El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1. Antrenorul catalanilor a fost dărâmat la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu.

Catalanii încă nu au trecut peste șocul remizei 3-3 cu Inter, care a eliminat-o în proporție de 99% din Champions League. Xavi a dezvăluit că echipa sa e cu moralul la pământ.

Sentimentul pe care îl am este că suntem într-o dinamică negativă, că nu ne iese nimic. Ăsta e fotbalul. Sunt trei puncte, nenorocirea s-a întâmplat miercuri, astăzi am pierdut doar trei puncte. Madridul s-a apărat foarte bine. Parcă nouă nu ne iese nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Sentimentul este foarte rău. Suntem într-o dinamică proastă. Eram într-o formă bună în campionat, am vorbit cu jucătorii de faptul că trebuie să-i blocăm pe contraatac și la prima ocazie ne-au prins și ne-au dat gol. Suntem în construcție și trebuie să fim mai competitivi.

Meciul din Liga Campionilor a cântărit mult. Am dominat, am avut momentele noastre, dar când ești ezitant pe Bernabéu asta se întâmplă„, a spus Xavi, pentru DAZN, citat de marca.com.

Și fundașul Sergi Roberto e dezamăgit după El Clasico. Jucătorul Barcelonei e sigur că echipa sa putea să plece neînvinsă de pe Bernabeu.

Cred că este important să fim puternici în ambele zone. Este păcat, am avut posesia balonului și puteam să ne creăm ocazii. Este păcat! Când devenisem mai buni și puteam să forțăm egalul, s-a acordat acel penalty împotriva noastră”, a spus și Sergi Roberto.

Recomandări
  • Real Madrid – Barcelona 3-1
  • Ce riscă Joan Laporta după El Clasico

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și