Închide meniul
VIDEO

Celta Vigo – Real Madrid 1-4. GOLAZO reuşit de Luka Modric! Vinicius, gol şi assist pentru „galactici”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 0:52

Celta Vigo – Real Madrid 1-4. GOLAZO reuşit de Luka Modric! Vinicius, gol şi assist pentru „galactici

Celta Vigo - Real Madrid 1-4. GOLAZO reuşit de Luka Modric!

Luka Modric, golazo pentru Real Madrid / Profimediaimages

Celta Vigo – Real Madrid 1-4. Campionii Spaniei au dat recital în etapa a 2-a din La Liga. Luka Modric şi Vinicius au reuşit câte un gol şi un assist pentru trupa lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 11, Aidoo a făcut henţ în careu, iar arbitrul a acordat penalty pentru madrileni. Karim Benzema şi-a asumat răspunderea şi a executat impecabil, de la punctul cu var. Bucuria „galacticilor” a fost de scurtă durată. Şi gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, iar Iago Aspas a făcut 1-1 în minutul 23.

Celta Vigo – Real Madrid 1-4. GOLAZO reuşit de Luka Modric

La primul meci fără Casemiro, transferat de Manchester United, mijlocaşii Realului au făcut spectacol. Luka Modric a fost autorul unui GOLAZO. A reuşit un şut superb, din afara careului, la care portarul celor de la Celta nu a avut nicio şansă!

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE LUKA MODRIC!

În repriza secundă s-a făcut remarcat Vinicius, care a reuşit o cursă fabuloasă. Plecat din propria jumătate, brazilianul de 22 de ani nu a mai putut fi oprit. A driblat chiar şi portarul şi a înscris un gol de generic.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE VINICIUS!

Vinicius a reuşit chiar şi un assist, pentru Valverde, cel care a stabilit rezultatul final, 4-1 pentru Real Madrid. Campionii Europei sunt pe primul loc în La Liga, cu maximum de puncte.

Etapa viitoare, Real Madrid joacă tot în deplasare, pe terenul lui Espanyol.

Reclamă 4 / 0/3

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid

Casemiro (30 de ani) a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid. Anuţul oficial a fost făcut de oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul îi părăseşte pe „galactici” după şapte ani.

Manchester United îşi va întări echipa cu un mijlocaş care a câştigat 18 trofee alături de Real Madrid. „Diavolii” au un început dezastruos de sezon, având două înfrângeri în primele două etape din Premier League.

Real Madrid a transmis un mesaj de mulţumire pentru Casemiro, prin care anunţă şi despărţirea acestuia de club. Mijlocaşul a fost adus în ianuarie 2013, de la Castilla, pe când avea doar 20 de ani, iar de atunci a scris istorie alături de echipa din capitala Spaniei.

60 de milioane de euro este suma pe care ar urma să o încaseze cea mai titrată echipă din Europa. La această sumă se pot adăuga alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri. Salariul lui Casemiro, pde pe Old Trafford, este unul fabulos: 16.6 milioane de euro!

Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Carlos Henrique Casemiro.

Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa şi afecţiunea pentru Casemiro, un jucător care este deja o legendă a clubului.

De când a venit în ianuarie 2013 de la Castilla, la vârsta de 20 de ani, Casemiro a fost unul dintre cei importanţi jucători într-una dintre cele mai de succes etape din istoria noastră. În perioada în care a apărat tricoul şi terenul echipei Real Madrid, acesta a câştigat 18 trofee: cinci Ligi ale Campionilor, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, trei titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei. Pe plan personal, acesta a fost numit cel mai bun jucător în Supercupa Europei desfăşurată la Helsinki, în acest an, şi a fost nominalizat la Balonul de Aur în 2022.

Reclamă

Un jucător exemplar, care a dat totul pentru Real Madrid. Echipa este şi va fi mereu casa lui, şi îi dorim lui şi familiei sale mult noroc în noua etapă a vieţii sale„, a fost anunţul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și