Închide meniul

Dennis Politic se mulţumeşte şi cu un egal acasă cu Farul: „Ar fi bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 17:09

Reclamă
Dennis Politic se mulţumeşte şi cu un egal acasă cu Farul: „Ar fi bun

Dennis Politic se mulţumeşte şi cu un egal acasă cu Farul

Dennis Politic, într-un meci din Liga 1 / Hepta

Dennis Politic se mulţumeşte şi cu un egal acasă cu Farul. Atacantul lui Dinamo spune că nu se teme de retrogradare, chiar dacă alb-roşiii se află în prezent pe locul 13 în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Politic a subliniat că el şi jucătorii lui Dinamo se află cu salariile la zi.

Dennis Politic se mulţumeşte şi cu un egal acasă cu Farul: „Ar fi bun”

Se poate spune că un egal ar fi bun, după cele doua meciuri, dar ne dorim victoria.

Nu vrem să folosim ca o scuză, ambele echipe vom juca pe acelaşi gazon, noi suntem şi mai obişnuiţi, că am jucat acolo de câteva ori. Sperăm să jucăm mai bine decât ei.

Nu am fost obişnuit să joc numai pe terenuri masă de biliard, am jucat şi pe terenuri mai rele, şi mai bune.

Reclamă

Nu ne gândim la retrogradare, încercăm să luăm meci cu meci şi să obţinem cât mai multe puncte.

Hagi a fost cel mai bun fotbalist român de până acum. Un nume enorm. Eu sunt un pic cam tânăr, nu l-am prins pe domnul Hagi, am crescut mai mult cu Mutu, Chivu, generaţia următoare.

Eu încerc meci de meci să dau gol, să creez pericol, dacă va ieşi mâine un gol frumos, voi fi foarte fericit. Eu exersez la antrenamente, sperăm ca mâine să fie o zi când iese.

Reclamă 4 / 0/3

Nu stiu ce l-aş întreba (n.r.: pe Hagi). Ce este necesar, care este atributul necesar pentru a ajunge la top, cum a ajuns dânsul. Cred că asta ar fi întrebarea”, a spus Dennis Politic în conferinţa de presă de dinainte de Dinamo – Farul.

Ovidiu Burcă spune că Gică Hagi este modelul lui de antrenor

Ovidiu Burcă a recunoscut că Gică Hagi este modelul său de antrenor.

Este o provocare pentru noi (n.r.: să întâlnească Farul lui Gică Hagi). Mâine întâlnim cel mai bun concept, din punct de vedere tactic, pe care fotbalul românesc l-a propus în ultimii ani. Farul joacă un fotbal total, ştiţi filozofia lui Hagi.

Au primit un penalty care consider că nu a fost, când cineva ridică vocea, mai ales că e domnul Hagi, şi are o voce grea în fotbalul românesc, întotdeauna cei care urmează să-l arbitrreze sunt un pic sub presiune, dar n-ar trebui să fie”, a mai spus Ovidiu Burcă într-o conferinţă de presă.

Dinamo – Farul se joacă mâine, de la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, replică pentru Andrei Nicolescu: „Dacă aşa zice dânsul…”

Ovidiu Burcă a venit cu replica pentru Andrei Nicolescu. După ce acţionarul clubului din Ştefan cel Mare s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor lui Dinamo, antrenorul „câinilor” a recunoscut că elevii săi au nevoie de mai multă agresivitate.

„Nu suntem bine sportiv! Am fost căței. Suferim acolo”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru sport.ro, înaintea meciului cu Farul. Ovidiu Burcă a venit cu replica pentru acţionarul din Ştefan cel Mare, şi a început să râdă, spunând: „Dacă aşa zice dânsul”.

Reclamă

De asemenea, Burcă a continuat şi a declarat că în fotbal nu este vorba doar de agresivitate, ci mai degrabă e nevoie de creativitate şi de curaj.

Trebuie mai multă răutate, dacă așa zice domnul Nicolescu (n.r. – zâmbește). În fotbal sunt de acord că trebuie să fim mai agresivi. Când vorbim de agresivitate în fotbal, toată lumea se gândește la bătaie, la contact fizic.

Fotbalul nu înseamnă luptă fizică, ci creativitate, curaj. Ajungem destul de bine în zona doi și ne lipsește agresivitatea pentru a ajunge la finalizare în zona trei”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferinţa de presă.

 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și