Închide meniul

Ovidiu Burcă, replică pentru Andrei Nicolescu: „Dacă aşa zice dânsul…” Ce spune despre duelul cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 15:52

Reclamă
Ovidiu Burcă, replică pentru Andrei Nicolescu: „Dacă aşa zice dânsul… Ce spune despre duelul cu Farul

Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo cu UTA

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Ovidiu Burcă a venit cu replica pentru Andrei Nicolescu. După ce acţionarul clubului din Ştefan cel Mare s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor lui Dinamo, antrenorul „câinilor” a recunoscut că elevii săi au nevoie de mai multă agresivitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va primi vizita celor de la Farul, în etapa viitoare. Meciul va avea loc vineri, de la ora 21:30, şi se va desfăşura în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, replică pentru Andrei Nicolescu

„Nu suntem bine sportiv! Am fost căței. Suferim acolo”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru sport.ro, înaintea meciului cu Farul. Ovidiu Burcă a venit cu replica pentru acţionarul din Ştefan cel Mare, şi a început să râdă, spunând: „Dacă aşa zice dânsul”.

De asemenea, Burcă a continuat şi a declarat că în fotbal nu este vorba doar de agresivitate, ci mai degrabă e nevoie de creativitate şi de curaj.

„Trebuie mai multă răutate, dacă așa zice domnul Nicolescu (n.r. – zâmbește). În fotbal sunt de acord că trebuie să fim mai agresivi. Când vorbim de agresivitate în fotbal, toată lumea se gândește la bătaie, la contact fizic.

Reclamă

Fotbalul nu înseamnă luptă fizică, ci creativitate, curaj. Ajungem destul de bine în zona doi și ne lipsește agresivitatea pentru a ajunge la finalizare în zona trei”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferinţa de presă.

Totodată, Burcă a vorbit şi despre duelul „de foc” cu Farul. Acesta a declarat că partida de pe Arcul de Triumf va fi una extrem de dificilă pentru echipa sa, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi.

„Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România. E o echipă care se află într-o criză de puncte, e un start puțin anevoios pentru ei, dar au mers pe două fronturi.

Reclamă 4 / 0/3

Farul este campioana en titre, nu s-au schimbat foarte mulți jucători acolo. Domnul Hagi este același, au aceeași filozofie de joc, e același grup de jucători care a câștigat anul trecut campionatul.

Prin prisma faptului că au pierdut ultimele două meciuri (n.r. – 0-4 cu FCU Craiova și 0-1 cu FCSB) există o presiune mai mare pe ei”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”

Dinamo – Farul se va juca pe „Arcul de Triumf”. Anunţul a fost făcut de clubul din Ştefan cel Mare pe reţelele de socializare.

Dinamo nu a putut închiria Arena Naţională din cauza faptului că pe cel mai mare stadion al ţării are loc un festival dedicat culturii și tradițiilor orientale.

„Dinamo București – Farul Constanța se va disputa pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, conform programului deja stabilit de către Liga Profesionistă de Fotbal.
Având în vedere partida ce urmează a fi disputată la relativ scurt timp de către Naționala Feminină pe același stadion, administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, dorește să transmită următorul mesaj: ,,Mulțumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10.” Biletele vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp către suporterii dinamoviști”, a anunţat clubul de pe reţelele de pe socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare Vezi toate știrile
Citește și