Închide meniul

FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico

Publicat: 12 aprilie 2024, 15:25

Reclamă
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico

FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid

Profimedia

FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico. Astfel, la meciul cu Real Madrid va avea pe tricouri logoul cântăreţei columbiene Karol G.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a anunţat, vineri, că la El Clasico împotriva rivalilor de la Real Madrid, în 21 aprilie, pe tricourile jucătorilor va fi logoul cântăreţei columbiene Karol G.

FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid

După Rolling Stones şi artişti precum Drake şi Rosalia, a venit rândul cântăreţei Karol G ca logoul său să ajungă pe tricoul FC Barcelona. Logoul său va fi pe tricouri ca parte a acordului de colaborare dintre clubul catalan şi platforma de streaming Spotify, scrie news.ro.

Logo-ul cântăreţei columbiene Karol G va apărea pentru prima dată pe tricoul echipei feminine de fotbal la meciul cu Villarreal de sâmbătă, 13 aprilie, iar o săptămână mai târziu va apărea pe tricoul masculin la El Clásico din 21 aprilie, a precizat clubul catalan.

Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3

Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3. Prefectura Poliţiei Franceze a anunţat arestarea a doi suporteri ai clubului blaugrana, în urma difuzării unei înregistrări video în care se vede cum unii dintre ei fac saluturi naziste şi gesturi rasiste în timpul meciului PSG-Barça (2-3).

Reclamă

„În contextul meciului PSG-Barcelona, două arestări au fost efectuate de forţele de ordine mobilizate în cadrul operaţiunii: apologia crimei de război şi insultă publică rasistă”, a indicat Prefectura pe X (fostul Twitter).

Un mesaj al PP a fost postat ca reacţie la o înregistrare video postată pe reţelele de socializare miercuri seară, în timpul confruntării dintre cele două echipe. În videoclip, un fan al echipei Barça face în mod repetat un salut nazist în direcţia unei tribune rivale. Un altul mimează şi strigăte de maimuţe, printre alte insulte între suporterii fiecărei echipe, notează news.ro.

Aceste acţiuni amintesc de cele ale unor fani ai lui Juventus pe Parc des Princes în septembrie 2022, în timpul unui meci din grupe dintre cele două echipe (2-1). Doi fani italieni au fost condamnaţi în ianuarie 2023 pentru că au făcut salutul nazist şi au imitat o maimuţă la Parc. Ei au fost identificaţi după ce au fost postate imagini pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri, tribunele Barçei au fost pline la vizita pe Parc des Princes, cu 2.000 de fani catalani. Securitatea a fost întărită după ce au existat ameninţări de atac în timpul celor patru sferturi de finală ale competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și