Închide meniul

Federico Valverde și-a prelungit contractul cu Real Madrid! Pentru cât timp va rămâne pe Santiago Bernabeu

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 20:53

Reclamă
Federico Valverde și-a prelungit contractul cu Real Madrid! Pentru cât timp va rămâne pe Santiago Bernabeu

Federico Valverde și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Federico Valverde. în timpul unui meci pentru Real Madrid / Profimedia

Federico Valverde și-a prelungit contractul cu Real Madrid! Oficialii formației din capitala Spaniei au anunțat faptul că starul uruguayan va rămâne în lotul „Los Blancos” pentru o perioadă importantă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul din lotul lui Carlo Ancelotti a fost un om de bază pentru echipa sa în ultima perioadă, iar astfel oficialii de pe Santiago Bernabeu au decis să îi ofere acestuia o prelungire a contractului, pentru a se asigura că acesta nu va pleca la altă echipă.

Federico Valverde și-a prelungit contractul cu Real Madrid! A semnat până în iunie 2029

Oficialii celor de la Real Madrid au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că mijlocașul din Uruguay va rămâne în lotul „Los Blancos” până în vara anului 2029.

Astfel, conducerea clubului din capitala Spaniei și-a asigurat deja viitorul, având în vedere faptul că nu mai puțin de 10 jucători aflați acum sub comanda lui Carlo Ancelotti au contracte valabile pe cel puțin 4 ani. Este vorba despre: Vinicius Junior, Fran Garcia, Brahim Diaz, Dani Ceballos (pe 4 ani), Rodrygo, Tchouameni (pe 5 ani), Camavinga, Arda Guler și Jude Bellingham (pe 6 ani).

Reclamă

Starul uruguayan a ajuns la Real Madrid în anul 2016. Inițial a evoluat pentru echipa secundă a grupării și, de asemenea, a fost împrumutat la cei de la Deportivo La Coruna.

De cât s-a impus în echipa pregătită în prezent de Carlo Ancelotti a contribuit la câștigarea a două titluri în La Liga, un trofeu UEFA Champions League, o Supercupă a Europei, două Cupe Mondiale ale Cluburilor, o Cupă a Spaniei, dar și două Supercupe ale Spaniei.

În momentul de față, mijlocașul lui Real Madrid este cotat la suma de 100 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Înainte să ajungă în capitala Spaniei a fost legitimat la CA Penarol, din țara sa natală.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham, reacţie savuroasă despre momentul în care a ajuns prima dată în vestiarul lui Real Madrid

Jude Bellingham a dezvăluit că în momentul în care a mâncat pentru prima dată alături de Toni Kroos, avea impresia că jucătorii lui Real Madrid „mănâncă aur”, date fiind performanţele reuşite de madrileni.

Pe parcurs însă, starul englez s-a acomodat perfect alături de noii săi coechipieri, despre care susţine că sunt persoane modeste, în ciuda performanţelor reuşite de-a lungul carierei.

„Am fost puţin stresat. Nu am fost niciodată impresionat de staruri. Dar când ajungi acolo (n.r. în vestiarul lui Real Madrid), cu lucrurile pe care ei le-au obţinut, e greu să nu te gândeşti că acolo este apogeul fotbalului. În primele săptămâni, când am început să-i cunosc, am mâncat alături de Toni Kroos, şi mă gândeam: ‘Cumva mănâncă aur’.

Şi după am realizat că sunt oameni normali, care te ajută să te simţi bine. Sunt foarte umili. Este o lecţie foarte bună pentru mine asta. Nu contează cât de mult succes ai, nu contează ce ai obţinut, tot poţi să fii un om grozav la fel ca oamenii aceştia, care mă inspiră ca jucător şi ca om”, a declarat Jude Bellingham, conform as.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și