Închide meniul

„Fiul lui Maradona din Carpaţi vrea să încurce Barcelona” Ianis Hagi, analizat de spanioli înaintea duelului „de foc”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 10:45

„Fiul lui Maradona din Carpaţi vrea să încurce Barcelona Ianis Hagi, analizat de spanioli înaintea duelului „de foc

"Fiul lui Maradona din Carpaţi vrea să încurce Barcelona" Ianis Hagi, analizat de spanioli

Ianis Hagi şi Gică Hagi/ Colaj Profimedia, Hepta

„Fiul lui Maradona din Carpaţi vrea să încurce Barcelona” este titltul articolului în care Ianis Hagi este analizat pe larg de către spanioli. Fiul „Regelui” urmează să dea piept, alături de Alaves, cu Barcelona, într-un meci din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Barcelona şi Alaves va avea loc duminică, de la ora 17:15, şi va fi în format live score, pe AS.ro.

„Fiul lui Maradona din Carpaţi vrea să încurce Barcelona” Ianis Hagi, analizat de spanioli

Spaniolii de la sport.es i-au dedicat un întreg articol lui Ianis Hagi, înaintea duelului cu Barcelona. Ibericii subliniază faptul că numele purtat de Ianis le readuce aminte catalanilor de Gică Hagi şi de execuţiile sale superbe.

Aceştia au doar cuvinte de laudă la adresa „Regelui”, şi notează faptul că Ianis încearcă să-şi construiască propriul său nume în La Liga, campionat în care „Regele” a evoluat pentru atât pentru Barcelona, cât şi pentru Real Madrid.

„Numele Hagi readuce la Barcelona amintiri de neşters. Gică Hagi a fost un fotbalist grozav, unul dintre puţinii care au jucat şi pentru Barcelona şi pentru Real Madrid. Calităţile sale tehnice impresionante i-au adus porecla „Maradona din Carpaţi”.

Reclamă

Ianis Hagi a fost urmărit de ceva timp de Alaves, pentru a aduce talent într-o echipă bazată mai mult pe muncă. Chiar dacă începutul său a fost dificil, puţin câte puţin şi-a găsit locul în echipă şi şi-a îmbunătăţit performanţele.

Ianis este obişnuit să fie cunoscut ca fiind fiul lui Gică Hagi. În ciuda acestui fapt, îşi caută propriul loc, deja la vârsta de 25 de ani, şi nu există o ocazie mai bună decât meciul împotriva fostei echipe a tatălui său. Românul născut la Istanbul vrea să o încurce duminică pe Barca”, au notat ibericii, conform sursei citate mai sus.

Gică Hagi, sfat pentru Ianis înainte de Barcelona – Alaves

Gică Hagi anunţă că este extrem de mândru de copiii săi. „Regele” a vorbit despre momentele speciale din familia lui. În această săptămână a urcat pe scena TNB şi a felicitat-o pe Kira Hagi. Duminică, Ianis Hagi este aşteptat să joace în Barcelona – Deportivo Alaves, iar managerul campioanei i-a dat un sfat preţios fiului său.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Ianis joacă în weekend cu Barcelona. Zilele trecute aţi urcat pe scenă cu Kira…sunteţi un tată mândru) Da, bineînţeles. Asta e 100%. Sunt mândru de ei, de amândoi. Au crescut foarte bine şi au propriul lor drum. Au de muncit, asta au învăţat de mici. Pentru că atunci când creşti mare trebuie să ai o muncă, un serviciu. Ei chiar îl au şi mă bucur că sunt preocupaţi şi se duc la muncă.

Am vorbit cu Ianis, dar nu în detalii. Ei pregătesc meciul pentru că trebuie să fie 200% acolo, nu 100%. E un meci în care nu au nimic de pierdut şi se vor duce cu încredere, cu curaj, cu tot ce pot ei. Dar trebuie să alerge de două ori mai mult. Şi noaptea în somn trebuie să alerge. Trebuie să se pregătească toată echipa. Acolo trebuie să stai foarte bine şi să alergi de două ori mai mult ca ei„, a declarat Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și