Închide meniul

„Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 mai 2024, 19:41

Reclamă
„Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024? Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui

"Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?" Gică Hagi a reacţionat imediat

Gică Hagi și Ianis Hagi / Colaj Profimedia

„Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat. Liderul Generaţiei de Aur a transmis un mesaj preţios pentru jucătorii lui Edi Iordănescu cu o lună înainte de startul turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a contribuit la calificarea naţionalei României la Campionatul European. A marcat în două dintre ultimele trei meciuri din preliminarii şi i-a ajutat pe tricolori să câştige grupa. Mijlocaşul de 25 de ani a înscris şi în amicalul cu Columbia, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat

Gică Hagi a refuzat să vină cu un sfat doar pentru Ianis Hagi, dar a avut un mesaj de transmis pentru toţi jucătorii care vor fi convocaţi de Edi Iordănescu.

(Care ar fi sfatul lui Hagi senior pentru Hagi juniori înaintea acestui EURO?) Tuturor, nu doar lui, tuturor. Nu trebuie să vorbim individual pentru că totul e colectiv. Echipa câştigă meciurile, jucătorii fac diferenţa. Trebuie să joci ca echipă foarte bine. Dacă faci ambele faze foarte bine, atunci cu siguranţă o să vină şi rezultatele.

Grupul e foarte bun. Edi Iordănescu a creat un grup foarte bun. Ei trebuie să meargă convinşi, să creadă şi să aibă curaj. Nu au nimic de pierdut, au numai de câştigat. Ce a fost greu, au făcut. Au intrat în istoria României pentru că s-au calificat la Europene, dar lucrul ăsta trebuie să le dea adrenalină şi ambiţie şi mai mari.

Reclamă
Reclamă 4

Reprezintă România la un Campionat European, unde toate echipele sunt bune şi trebuie să încerci să faci să ai rezultate”, a declarat Gică Hagi, potrivit orangesport.ro.

Bulgaria şi Liechtenstein sunt adversarele României din luna iunie. Vor fi testele finale ale tricolorilor înainte de EURO 2024. Ultimul meci, cel cu Liechtenstein, se va diputa pe 7 iunie şi va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves

Ianis Hagi a oferit o pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Mijlocașul echipei naționale a fost introdus de pe banca de rezerve în duelul cu Girona, iar acesta i-a răsplătit încrederea tehnicianului Luis Garcia Plaza.

Reclamă

„Prințul” a intrat pe teren în minutul 63, după ce, în ultimele 5 partide, a fost lăsat pe banca de rezerve de către tehnicianul lui Alaves. Introdus la scorul de 1-2, Ianis avea să schimbe soarta partidei și să contribuie, decisiv, la punctul obținut de echipa sa.

După un asediu total la poarta celor de la Girona, Alaves a reușit să restabilească egalitatea în minutul 90+9, prin Guridi. Acesta a înscris din interiorul careului, după o centrare și o reluare, cu capul, a lui Ianis Hagi.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația românului cu nota de 7,5, cea mai mare dintre jucătorii pe care Luis Garcia Plaza i-a introdus pe teren, în cadrul duelului cu Girona. Totodată, este a 2-a cea mai mare notă din echipa lui Alaves, după John Guridi, care a fost notat cu 8,9.

În tabăra celor de la Girona, cea mai mare notă a primit-o Paulo Gazzaniga, portarul echipei. A urmat apoi Eric Garcia, cu nota de 7,9 și Miguel Gutierrez, cu 7,3.

Pentru Ianis Hagi și Alaves urmează duelul cu Real Madrid, din etapa cu numărul 36 a sezonului de La Liga. Partida va avea loc pe data de 14 mai, de la ora 22:30.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

9:30

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Startul, întârziat cu 10 minute

9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și