Închide meniul

Fostul jucător de la Dinamo, lăudat după ce a distrus Barcelona: „S-a sacrificat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 10:15

Fostul jucător de la Dinamo, lăudat după ce a distrus Barcelona: „S-a sacrificat

Aleix Garcia, fostul jucător de la Dinamo, a fost lăudat după ce Girona a învins Barcelona

Aleix Garcia, în timpul meciului Barcelona - Girona / Profimedia

Fostul jucător de la Dinamo a fost lăudat după ce a distrus Barcelona. Aleix Garcia, căpitanul celor de la Girona, a făcut un meci foarte bun contra echipei lui Xavi. Girona s-a impus cu 4-2 şi a revenit pe primul loc în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia, care a fost în centrul atenţiei după declaraţiile date înaintea partidei cu Barcelona, a fost lăudat de presa din Spania pentru prestaţia sa foarte bună.

Fostul jucător de la Dinamo, lăudat după ce a distrus Barcelona

Aleix Garcia continuă să fie unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon ai liderului surpriză din La Liga, Girona. El a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Gironei şi în meciul de pe terenul Barcelonei, câştigat de oaspeţi cu 4-2.

Prestaţia foarte bună a lui Garcia vine la doar câteva zile după declaraţiile sale care au supărat fanii celor de la Girona. El a spus într-un interviu că Barcelona este echipa sa de suflet şi că îşi doreşte să evolueze pentru formaţia blaugrana într-o bună zi.

Aceste declaraţii nu au mai contat în momentul în care a început partida, iar Aleix Garcia a fost lăudat de presa din Spania.

Reclamă

„Căpitan. S-a sacrificat în timpul presiunii, a strălucit când a putut schimba în puțin atingeri și i-a testat reflexele lui Inaki Pena după pauză”, au scris cei de la sport.es, care l-au notat pe Garcia cu 7, a doua cea mai mare notă din echipa sa.

Nici cei de la Mundo Deportivo nu au trecut cu vederea prestaţia lui Garcia: „Într-o săptămână în care a revoltat cu declarațiile sale, cel din Ulldeconaa și-a reprezentat echipa ajutând și ordonând jocul echipei sale”.

Aleix Garcia a evoluat la Dinamo în perioada octombrie 2020 – februarie 2021. Acum, el este căpitanul celor de la Girona, liderul surpriză din La Liga. În 16 meciuri din acest sezon, el a marcat 3 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

După 16 etape, Girona se află pe primul loc în Spania, cu 41 de puncte. Pe locul 2 se află Real Madrid, cu 39 de puncte, în timp ce pe 3 şi 4 sunt Atletico Madrid şi Barcelona, fiecare cu câte 34 de puncte. Cu toate acestea, echipa lui Diego Simeone are un meci mai puţin disputat faţă de catalani.

Reacţia lui Xavi, după Barcelona – Girona 2-4

Antrenorul Barcelonei a spus că Girona, liderul surpriză din La Liga, este cea mai bună echipă pe care a întâlnit-o în acest sezon.

Girona a produs un adevărat şoc şi a învins-o clar pe Barcelona. Girona este lider în La Liga, cu 41 de puncte, urmată de Real Madrid, cu 29 de puncte. FC Barcelona se află pe poziţia a patra, cu 34 de puncte.

”Girona e pe primul loc și merită. A arătat astăzi mai mult decât oricând că merită. Are șapte puncte peste noi și este meritat.

Girona este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum. Noi am făcut greșeli, trebuie să ne îmbunătățim. Ăsta este fotbalul.

Meritam mai mult, dar ăsta este fotbalul. Când apar astfel de greșeli în apărare, ești lovit. Girona este o echipă foarte bună. Trebuie să ne recuperăm. Nu am jucat rău, dar lipsa de concentrare ne-a costat. E o înfrângere greu de digerat. Girona are șapte puncte peste noi, dar vom continua să luptăm”, a spus Xavi pentru Marca.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și